2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
érdekes az én férjem is az 5ről le tud menni a ház elé :) de hiába hergelem, azt mondja túl drága az autója :(
Na ja, ha neki előbbre való a kényelme, mint a vérkeringése.;) Én csak neki akartam jót a bal oldallal, de csak a jobbat szereti. Oda is kucorodott.
:DDDD akkor nálatok is ő nyer :D
Eléggé felhergeltem, és ettől eldurrant az agya. Ugye mi is dohányzunk (vagyis én most természetesen nem), de nem bent a lakásban, a folyosón meg még kevésbé. Más az, ha gangos a ház, mert az nyitott, de a mi lépcsőházunk nagyon zárt. Egyébként állítják, hogy ők nem dohányoznak soha a folyosón, de érdekes módon amióta szóltunk, nincsen füstszag. Nem zörög a haraszt...
Nem, ott csak masszíroz. Az a nagyon durva, amit a kezeivel művel. Éjszaka a bal oldalamra merészeltem fordulni, mert az a legjobb neki, ugye, erre olyan ramazurit csapott, hogy lezsibbadt két perc alatt az egész bal oldalam. Azt hittem, hogy úgy maradok, alig bírtam átfordulni.
de jó, hogy a férjed megtette, enyém gyáva nyuszi ehhez :D
Most már nem titkolhatom, hogy én vagyok a folyosó ablak nyitogatója is, mert hát szegények miközben bagóznak nagyon fáznak...
Hazafelé átvettem a ruhacsomagot, amit az angol használtruha oldalról rendeltem. Gyönyörűek. Ráadásul nagyon korrekt a pasi, azt mondta, hogy ha esetleg már rögtön kicsi lenne valami Barninak, akkor visszaveszik, és visszaadják a pénzt is. Ugyanez igaz akkor is, ha esetleg hibát találok.
Már bent is vannak a gépben, de persze ki kell majd mosnom újra, mert hülye fejemmel (a szokás hatalma) öblítőt is tettem.
Sose számoltam a ch-t. Próbálta sokszor enni keveset és cukrot egyáltalán nem ettem. Soha nem tudtam, hogy mikor miért volt magas vagy alacsony a cukrom.
bordádnál nem volt kellemetlen? szoktam sziszegni mikor ott rugdos :D
Nem nagyon tudsz mit tenni, ez van. Megelőzésre jó a kézmosás, de egyébként állítólag 3 nap alatt túl lehet rajta lenni, enyhébb a lefolyása, mint a sima influenzának.
Semmi égés nincsen ebben, toll a fülükbe. Annyira bírom, hogy egyeseknek arra büdös a cigi, hogy a lakásukban szívják,bezzeg a folyosón szagolja mindenki.
Egy ideig minket sem kedvelt a szomszéd, mivel állandóan ömlött be a lakásba a cigifüst, és addig húztam a férjemet, amíg át nem viharzott hozzájuk este 9-fél 10 felé, hogy talán nem kellene a folyosón füstölni.
ez sem bíztató, tényleg figyelni kell magunkra :)
Nagyon beégtem most :D a szomszédaim a folyosón bagóznak és most már állt a nappaliban a füst. Feltűnés nélkül kiosontam és tele ragasztottam a folyosót dohányozni tilos papírokkal, erre ott ült a srác, csak a sarokba a földön én meg nem vettem észre :( ezt az égést!!!
Házidokim azt mondta, hogy a kismamákra tényleg elég veszélyes a h1n1, de a sima influenza is, a magzatra pedig a magas láz. Van az a tamiflu nevű cucc, azt lehet szedni, illetve ami még jobb, valamilyen inhaláló por, ami csak a tüdőbe kerül bele, így nem bántja a babát. Ő azt mondta, hogy a korai terheseknek talán érdemes beoltatniuk magukat, nekünk már semmiképpen nem. Ja, és akkor is hazaviheti bárki, ha be van oltva.
nem ettél elötte vagy tartottad a ch-ot? én most nem ettem elötte csak fele annyi ch-t, nem jött be :) (6,52 szerintem igazán belefér az a 0,03...)
Köszi.:) Nem hittem volna, hogy befordult, pedig volt két nap, amikor rendesen fájt mindenem, talán akkor csinálhatta. Meg az alapján is gondolhattam volna, hogy rendesen nyomja a hólyagomat, amire a fejével képes leginkább.
Nekem is most lett jó elösször az eredményem. A végére ebbe is belejövök:-)))
Nyugodt.:) Nem sokat láttam belőle, mert nem volt teljesen felém fordítva a monitor. De milyen is lenne, tökéletes.:))
de jó, és milyen volt babó? :)
szia! gratulálok!!!! Nagyon ügyi vagy, hogy sikerült a cukrod, nekem nem nagyon ment :(
Örülök hogy minden rendben a babóddal:-)))
Én is örülök neki. A terhes cukornak is van előnye, nem hízik el az ember lánya.:-)))))
Örülök,hogy.minden.rendben.Veletek:)
Azt elfelejtettem írni, hogy fejvégűek vagyunk. :) Fej szépen lent, kezek bal oldalon (ezzel csinálja azokat a durva dolgokat, amik fájnak rendesen), lábai a bordámban.
További ajánlott fórumok: