2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szia!ez.jó.hír:)vigyázz.magadra!
Sziasztok!
Voltunk uh-n, Barnival és velem is minden a legnagyobb rendben. Méretei alapján tökéletesen megfelel a terhességi hétnek, a fej és a combcsont alapján december 13. az időpont, ami egy nappal a kiírt dátum előtt van. Szóval úgy fejlődik, ahogy kell.
Dokim szerint másféle magnéziumot kell szednem, és akkor elmúlik a hasmars.
Sziasztok!
Ma voltam a diabetológián. Tökéletes lett a cukrom, a doki azt mondta :-)))) Sajnos még egyszer mennem kell majd 3 hét múlva:-( De azt már kibírom valahogyan.
Nagyon sokat írtatok ma is. Nem tudom mire tudom mindet visszaolvasni...
Ma voltam bent a munkahelyemen is. Azt mondták, hogy nagyon sokat nőtt a pocim. Mindenki azt kérdezgette, hogy hány baba van benn:-))))
Manócska ma taroltál megint!!Ne olvasátok vissza mindenhol az én nevem áll :S:S:S Holnap rejtve leszek :)))
Remélem nem rentettelek el?
Nem fájt nem éreztem semmit sem!!Beigazitotta csak!!De nem bántam meg mert épp hogy kimentem onnan már 20-10perces fájásaim voltak!!:))Az se hangzik jól hogy valaki nem birja kinyomni vagy valami gáz van és gyorsba kénne és a doki a gyomorszájra tehénkedik és kinyomja!!
"Letolta a lányomat beigazitotta a szülőcsatornába"
erre... :S nem hangzik jól... :(
Mármint melyik rész??Már nyitva voltam és egy kicsit rá segített ha ezt a részét kérded!!
Ő inditótta be a szülést Nórival!!Ha ő nincs akkor lehet még 2-3napot szenvedek!!Letolta a lányomat beigazitotta a szülőcsatornába de nem mellette szültem!
furi a dokid :D csak aztán nehogy elöbb kikapja a fiacskádat, mert ő úgy látta UH-on...
Nem november 12-re kaptam időpontott a kövi UHra és most a doki 36.hetesnek számított mármint hogy akkor az leszek!Mondom hogy most is már hiába 31+5naposan voltam már kerek 32hetet irt a papirra!!Pedig nem töltöttem be!!
a görcsölés miatt kezded elöbb az nst-t?
remélem holnap feljön!
Terek volt ma fent Moncsa amúgy csak délelőtt!!!
jújj azt nem szabad :D Én vagyok annyira hülye, hogy addig keresem, míg nem találok egy nekem megfelelő választ :D Ez akkor volt érdekes mikor véreztem, tényleg nem szabad :DDDD
Én 2napra rá megyek 11.12!!
Nem hiszem!!Nem tudok írni neki hogy hogy van nincs lové a kártyámon de azt írta ha baj van ír!!Remélem én is hogy nincs baj és inkább elfoglalt vagy pihenget!!
Igen igazad van és tudom, hogy sok szempontból szerencsés is vagyok. De rettenetesen félek és elegem van abból, hogy a tévében is és az interneten is csak a szörnyűségeket lehet olvasni. Én egyszer írtam be a keresőbe, hogy hasmenés terhesség esetén. Ki is dobta, hogy szülni fogok, azonnal menjek kórházba.... :)
moncsával mi van? remélem tényleg nem bántottuk/bántottam meg és jól vannak!
Igen!!! :) Köszi :) Nagyon tündéri a kislányod :)
Mikorra kaptál időpontot?
én is bőgtem utána, pedig mi már milyen nagyok vagyunk. De akkor nyugtasd magad azzal, hogy lassan 2 hónappal nagyobbak vagytok mint ők :)
....szóval akkor mégegyszer....a negatív dolgokat magamra veszem a pozitív dolgokat meg nem... NAAAAA :)
Ha minden igaz bejelöltelek:)))Nézd meg!!
igen, van rá esély, de azért csak mondogasd nekik, h maradjanak :) én drukkolok nagyon!!!
Képzeljétek, van időpontom az első NST-re, nagyon izgi :) Jah és a tena bugyit is megvettem, hát nagyon guszti :D
Sajnos láttam a Fókusz Pluszt. Két napig bőgtem. Sajnos a negatív dolgokat nem tudom nem magamra venni, de a pozitívakat sem ..... :)
Oké és köszi hogy megnyugtatol!!Kevés volt mindig a türelmem sajna:)
Szerintem nagyon szép méretben van a babád, úgyhogy nyugodj meg! Inkább nagyobb legyen, mint kisebb és az jó jel, hogy így meglódult :) Nincs kedved bejelölni az anyuci.hu-n, nekem az adatlapomon van a nevem :D
Az a baj, hogy a koraszülötteket két kilósan engedik ki a kórházból. És én nagyon szeretném őket otthon a karácsonyfa alatt látni :) Minden féle pesszimizmus nélkül szerintem a 35. hétig nem fogjuk kihúzni, szerintem még novemberben meglesznek. És ugye megszületik mondjuk 1400 grammal, visszafogynak és akkor onnan még elérik a 2000 gr-ot :(
További ajánlott fórumok: