2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Itt most süt a nap tiszta jó!!!Végre nem esik meg ködöl hála:))))))))))) bár most nem megyünk sehova sem:((
Szia terek!!
Sziasztok!
Nekem csak most kezdődött... :(
A cumit kifőztem a kórházi csomagba. Ti mibe teszitek? Mert ha bedobom csak a táskába, semmi értelme nem volt kifőzni :(
Hány Tena betétet viszek? 10es csomagot vettem, védőnőm szerint kevés lesz, mert óránként kell majd cserélni... de 50 mégis csak sok lenne :D
Szia!
Még mindig nem múlt el!!:(:( Te hogy vagy?
sziasztok!
kaptunk ma egy tündéri zenélő macit és egy babaalbumot ajándékba:)
még mindig van görcsölgetés este, de elég jól el is múlik ha elalszom.
mindenki jól van? olvasok vissza.
Az.is.finom:)
Mivel.a.férjem.helyben.dolgozik.mostanában,így.minden.délben.haza.jön.enni.
Általában.igyekszem.úgy.főzni,hogy.2-3napra.elég.legyen,így.nem.kell.minden.nap.főzni:)
De.néha.így.is.sok...
Szia
Nálam is fő az ebéd, Brassói lesz.
Te minden nap főzöl?
Én már ezt nem szeretem... Már nagyon fárasztó minden nap főzni, el is fogy és kezdhetem következő nap megint...
Biztosan jó volt Eger. legalább picit kikapcsolódtál!
Szép.napot.mindenkinek!
Én.már.nekiálltam.a.főzésnek...Ma.resztellt.máj.lesz.mellé.pedig.rizs:)
Éjjel.jól.aludtam.viszont.2napja.csak.vonszolom.magam...a.hajolgatások.nem.tetszenek.se.babának.se.a.derekamnak...
Tegnap.apával.és.egy.baráti.házaspárral.lementünk.Egerbe:)
Elmentünk.ebédelni.is...én.úgy.tele.lettem.pillanatok.alatt,hogy.szégyen.szemre.be.kellett.csomagoltatni.a.fél.kaját:D
Utána.volt.egy.kis.mulatozás.a.Szépasszony-völgyben:))))))
Sziasztok
Sehol senki? :)
Én nem aludtam valami jól ma éjjel.
kb hajnali 2-kor sikerült elaludnom, vagy később. Lehet, hogy azért , mert beiktattam egy egy órás alvást délutánra...
Ma megpróbálom ezt kihagyni.
ti hogy vagytok?
El is köszönök a hétvégére Tőletek.
Holnap reggel 7-kor indulunk Pestre:)
Jók legyetek!
Puszi
jajj :( azért ne bosszankodj ezen :(
jó pihenést, én is megyek, befejezem a főzöcskézést, férjem már elindult haza, éjfélre itthon is lesz, biztos éhes lesz :)