2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Én is most kéreckedtem. Egyszer elutasítottál már.Akkor én is kiraktalak mérgemben.
Ha nem hát nem, tudomásul veszem
Semmi gond!! :)
Megyek! :))
"Kismalac, kismalac, engedj be!!!" :D
Szamóca..
üdv köztünk..nem tolakodtál be,szó sincs róla,csak voltak mar zaklatások..ezert az óvatosság...
Koxi..
bocsi az elutasításért...
gyere,beengedlek..
Nekem mennem kell csajok! A fiam felébredt!
Bidi meg fél 2 óta alszik az éjszakázásából adódóan...
puszi nektek
Ha tudok, holnap jövök ebéd után!
sziasztok
nem, engem nem szerencsére.. de ezt elkerülendő inkább titkosban folytatom a családi életünkbe való beavatást.. az új reg azért kellett mert meguntam a régit.
a fórumtársak számára a titkos naplóm kapui nyitva állnak :)
ja, és majd a klubba is engedjetek be légysziiii :D
Na nálunk is ez a gáz, hogy a kicsinek nemrég vettük meg az új ágyát, a rácsosat eltettük, mert két alkalommal is majdnem kiesett belőle.
Addig tök egyedül elaludt benne úgy, hogy én is becsuktam rá az ajtót, egy kis ideig fészkelődött és elaludt. De most! Áh! Ki-be mászkál az új ágyába...
Sziasztok csajok! Elevensors mától nem elérhető. helyette vagyok én :D
meezy drága, átírnál a tálázatban? :)
puszi mindenkinek
Vio ;)
hehe :D nálunk is így megy az alvás, máshogy nem nagyon. ha valaki bent van a szobában nem akarnak aludni hanem műsoroznak.
Míg pocakéknál a külön szoba okoz fejtörést nálam a külön ágy :P Egy hónapja azt játszák hogy este az egyik átmászik a másikhoz és együtt alszanak :D
:) Bocsi, tényleg!
Akkor is külön, megszokják!
Szia!
Szerintem mikor hazamentek, már a Picurka is a saját szobájában aludjon. Hidd el, megszokja!
Bár nálunk a 2 lány egy szobában alszik, de születésüktől. Mikor a nagyobbik született, kb. fél évig aludtam a szobájában, a pici születésénél csak pár napig. Bár nálunk az altatás úgy működik, hogy lefektetjük őket és kijövünk...
Igazából a bútor az, ami még költséges - persze a festés mellett -, de az más téma.
Mert a gyerekek ágya már adott ugye.
Egyedül annyival bővülne még az egész, hogy a fiamnak lenne plusz egy íróasztal, ami a kicsi szobájába lehet, hogy még nem lenne bent.
De én is úgy érzem, hogy jobb lenne azonnal külön szobába mindkettőnek...