2008 szeptemberében született manók... (beszélgetés)
Köszike az oltásos hozzászólásokat! :)
Én is azon vagyok, hogy még nem oltatunk, mert szerintem csak felfújták az egészet. A sima influenzának is voltak hasonló szövődményei, csak most jobban felkapta a média...
Szia!
Igazából nme volt nagy megeröltetés, csak feleztem minden kaját és kicsit jobban odafigyeltem a cukor fogyasztásra + akkor mozogtam is egy keveset heti 2-3x. De nekem a mostani súlyom is sokkal magasabb, mint a tied, így kicsit könnyebb volt.
Állítólag a fehér tea fogyasztása nagyon segít az izmok helyes működésében, a pajzsmirígy működésben és a zsírégetésben egyaránt. Szerintem kipróbálom majd.
Kitartás, mást nem tudok mondani; bár olvastam olyat is, hogy amikor stagnál a súly, akkor csökkenteni kell a kaján, vagy növelni a mozgást.
Jó próbálkozást, szorítok! :)
Szia,sziasztok!
En varakozo allasponton voltam tegnapig a H1N1 oltassal kapcsolatban.
Angliaban meg nem elerheto az oltoanyag,csak kronikus betegek reszere.Elvileg amint elerheto lesz 6 honapos kortol fogjak oltani a gyerekeket.
Tegnap azt hallottam,hogy amerikaban bizonyitottan 4 gyermeknek lett agyhartya gyulladasa az oltas miatt es ugye itt van a magyar kisfiu,aki 14 eves szinten agyhartya gyulladassal a korhazban.Meg varnak az eredmenyre,hogy valoban az oltoanyag miatt lett-e beteg. En ugy dontottem ezek utan nem oltatok.
Csajok!
Tettem a naplómaba vendégkönyvet, írjatok nyugottan bejegyzést bele, ha szeretnétek! Persze nem kötelező. Könnyebb ott kommentelni (én sokszor elfelejtek sokmindent mire ideérek). :)
Köszike! Nekem muszály mostmár kitartanom, mert tarthatatlan az állapot. Most nagy az elhatározás, aztán majd kiderül! :)
Próbálkozunk, próbálkozunk, de kellett nekem elfordulni egy pillanatra! :)
Anett! A 7 kg mínuszhoz gratulálok, és kitartást a további "kúrához"! Én sajnos sehova nem jutottam, és el is ment a kedvem a próbálkozástól :( A pocakom egyre nagyobb (pedig nem eszem többet!!!), de lusta vagyok megmozdulni :'( Na, mind1!
Az önálló evéshez olvastam egy jó kis cikket. Ha megtalálom, elküldöm a linket róla. Nekem nagyon tetszett! :)
Pussz
Egy kis közvéleménykutatás:
Ti mit szóltok a H1N1 elleni védőoltáshoz? Beadatjátok? Vagy már megtettétek? Ha pár szóval leírnátok a véleményeteket, megköszönném! Kíváncsi vagyok nagyon a "belga hozzáállásra" is.
Pussz
Köszönjük szépen! Még nem sikerült nekünk sem kilábalni a náthából, de hál' Istennek nincs láza még mindig Gergőnek. Nem vittem orvoshoz, de már le is beszéltem magam róla a Te segítségeddel :)
Furcsa a kinti hozzáállás a náthához, lázhoz, és egyáltalán a betegséghez. Itthon rögtön írják a gyógyszereket, meg minden egyebet, ha már ott vagy a dokinál. Lehet, hogy nincs is a "gyógyszernek" gyógyhatása, de felírják. Lehet, hogy a gyógyszeripar keze van a dologban?!
Olívia jobban van már? Ti már túl vagytok rajta? Fogak? Hogy alakultak? Áttörték már az őrlők a kisasszony ínyét?
Épp most akartam írni én is valami hasonlót! :))) De Anett megelőzött...
Szóval: Judit, nem semmi látvány lehettél a szerkódban! Ez az "elegancia" általában az anyukák kiváltsága, mert pasit még nem láttam valami hasonló összeszedetlenségben, de magamat már igen :S
Örülök, hogy ez nem csak az én divatom! :)))
Pussz
Judit!
Nem gáz az öltözet, csak úgy kell közlekedni mintha ez lenne a legújabb divat! :)
Hát, igen, sajnos ő is csinálja. Nemrég kezdte, de nagyon nem szeretem hallgatni! Olyan, mintha valami a torkán akadna, és mindig megijedek :/
Állítólag ezzzel a butasággal nincs egyedül, mert a védőnő szerint vannak ettől durvább esetek is :(
Drága Era!
Tomi is mindig öklendezteti magát! Már kezdtem megijedni, hogy valami baj van vele, de ezek szerint nem csak ő csinálja. Nagyon megnyugodtam! Remélem gyorsan leszoknak róla, mert nagyon útálom ahogy csinálja! :S
Köszi-köszi-köszi! :D
Nagyon izgultam, nagyon ügyetlen voltam a gyakorláskor, de az előadás jól sikerült! :)
Én is igazából azért akarok jogsit nagyon, mert a városba könnyebben be tudunk majd menni, nem kell buszozni, nem kell sofőr, nem leszünk kötvew senkihez és semmihez.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- Szombathelyen, 2008 juniusában született babák Anyukái gyertek
- 2008 áprilisban született babák topikja
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- Május 9-én született lányom évvesztes lesz, vagy mehet suliba szeptemberben?
- 2008 decemberében született "csodák" anyukái katt ide