2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
sziasztok!
Tudnátok ajánlani gyermekdalokat,vagy albumokat.És hogy hol találom meg őket a netten ahol le lehet szedni...Már párat találtam,de még gyűjtők...
Köszi
Az tök jó, hogy mesél a bölcsiről. Ezek szerint jól érzi magát. Mi szerdán kezdjük. Megkaptuk az orvosi igazolást, kaptunk immunerősítőt is...(ami persze nem ocsó, de ha egy kicsit is használ, hogy gyengébb legyen a betegség lefolyása, akkor már megérte)
Szóval, izgulok...
Na szép.Ma meg szüretelni van az apja.Tiszta nátha lettem reggelre.Remélem Fanni nem kapja el,mert akkor előröl kell kezdeni a beszoktatást.
mesél a bölcsiről...bár mi lesz a jövőhéten mikor ott kell aludjon?!
sziasztok!
Fanni a bölcsibe,az apja most végzet a szobájával.Szerintem hiába csinálta,és raktuk a festékbe azt a folyadékot.Jön az első hideg,pára penész...DE ne legyen igazam.Csak tavasszal tudjuk lekaparni az egész falat,mert sajnos csak az a megoldás.
Nekem meg előjött a vesekövem.Már egy hete bajlódok vele.És most sajna nagyon rossz mert leért a végéhez,de így meg irritál és majd be pisilek.
Sajnálom és jobbulást.
Fanni szobáját hétvégén át kell fessük,vagy még nem tudom.Picit most hogy hidegebb volt neki állt penészedni.Nincs szigetelve a ház és a Fanni szobája diszperzites festékkel lett lekenve,2 éve.Mindenképpen le akarom festeni vagy nem tudom mert félek hogy Fanninak allergiát okoz vagy valami... :(((((((
sziasztok!Írok a naplómba hogy mi volt ma...:)
remélem mindenki jól van..tők jó idő volt ma.
Sziasztok! Akkor Fanni nagyon ügyes a bölcsibe. Ákos már biztosan vadabb lesz. Írígy is. amikor voltunk bent ismerkedési napon akkor is ha valaki játszani akart azzal a játékkal amivel ő előtte játszott már kiabált vele. Látszik, hogy nagy tesói vannak, nem kell osztoznia a játékokon. Meg persze a nagyoknak tetszik ha cukkolják és begurul, így megtanulta megvédeni magát. Remélem csak arra fogja használni a bölcsibe is és nem fog verekedni.
Egyébként mi november 8-án kezdjük. Nekünk is 10-re kell menni. Gomba lesz a jelünk. Szerencsére ez nem egy bonyolult jel.
Sziasztok!
Ma meg volt az első nap.Jól indult.Mi mentünk 8-ra mert azt hittük olyan korán kell mintha már járnánk.Erre finoman leszurtak hogy a beszoktatosok 9:30 járnak és kizárt dolog hogy nekem nem szóltak.Hát persze poénból keltem a lányom 6kor.:)
Na mindegy.Végül is jól sikerült.Fanni evet,játszott,bár végig ott voltam de nem foglalkozott velem,szinte rám se nézet.DE a többi kisgyereknek bejöttem:)
Elvileg pénteken már ott is ebédel,és ha minden rendben megy akkor jövőhéten kedden már ott alszik.Szóval holnap már 9-re megyünk és elvileg 11-ig.
Hát bevallom én totál elfáradtam,nagyon izgultam.Napocska lett a jele.
Volt egy kislány aki többször is megütötte a fejét Fanninak,tők rossz volt nézni.DE Fanni nem értette hogy mi van.És olyan értetlenül nézett a kislányra.Hát remélem lesznek barátai.
Hát ennyi azt hiszem...kíváncsi vagyok rá holnap milyen lesz.
Sziasztok!
Nem bírok aludni,és nézegetem a You T...az esküvős videókat...találtam pár jót..nosztalgiázom.