2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Nálunk egyébként nem megy a bilizés, sem a wc-zés. Nem ül rá csak hébe-hóba.
Voltunk ma a Camponába, bementem a H&M-be vettem Ákosnak sapit és zoknimamusz. A ugyanilyen sapit néztem már a neten a licitálós oldalakon, és 1580-ért láttam én meg megvettem 990-ért az üzletben. Nem semmik egyesek rendesen kereskednek vele. Még majd sálat és kesztyűt veszek legközelebb hozzá. az is jóval olcsóbb mint a tesz...n.Még jó hogy nem rendeltem meg, pedig gondolkoztam rajta.
Szerintem ez tök jó:)
Fanni valamelyik nap a wc-be csinálta a nagy dolgát...de beszélni nem akart róla.
De azóta megint kevesebbet megy wc-re.DE a bölibe tetszik neki:)
Én is még csak kb 2 hete adtam fel...kíváncsi vagyok...mikor lesz belőle valami.
Jujjjj Fanni 2 hét múlva 2 éves:)
Ma bent voltam a meló helyemen hogy szeretnék vissza menni...hm hát nem volt egyszerű...picit olyan mély pontra kerültem ma....rég voltam ilyen rossz kedvű:(
Remélem mindenkinek jól van a babája.
Nálunk azt mondták hogy az elbírálást 22 napon belül el kell végezni, mert megbüntetik őket.
Én aug végén elvittem személyesen a papírokat, de nem vették el, mert azt mondták, hogy meg kell lenni a határozatnak 22 napon belül, és sok munkájuk van....na persze... Ha meg mégsem kapok időben pénzt, akkor mi a hely? Engem kárpótol valaki a hanyagságukért?
Csak a frmanyomtatványt tudod letölteni, kitölteni. És vagy személyesen, vagy postán küldöd be.
A kitöltési útmutatóban benne van, milyen dokumentumok kellenek- V.eredeti bemutatása, v. a másolat beküldése.
Asszem meg is kell jelölni azokat a dokumentumokat, amiket bemutatsz.
Sziasztok!
Segítenétek abban, hogy a Gyest hogyan kell megigényelni, miylen dokumentumok kellenek hozzá?
Jól olvastam, hogy elektronikusan meg lehet igényelni?
Cebion csepp- C-vitamin.
A Ribomunyl- receptre kapható. Az egy immunerősítő, NEM VITAMIN! Ha jól olvastam a betegtájékoztatót: legyengített baktériumrészecskékből áll. Fül-, orr-, gégészeti és légúti fertőzések megelőzésére.
(Ha jól értelmezem olyan, mint az injekció...)
Kapható tablettában és porban. Nekünk a port írta fel az orvos. Azt mondta, hogy ha a gyerek beteg is lesz a lefolyása sokkal enyhéb. Állítólag a hatékonysága az orvosunknál kb 95%....
Ha már annyit elérek vele, hogy a lefolyása enyhéb a betegségnek, akkor már megérte.
A kiszerelése: Mi a port kaptuk. Egy dobozban 4 tasak van.
Egy doboz 1200-1300 Ft között van.
Szedése: Ez egy 6 hós kúra
Az első hónapban 3 héten keresztülx4 nap. H-Cs reggelente éhgyomorra egy kis vízzel keverve kell bevenni.
Péntek-vasárnap pihi+ az utsó hét.
A második hónaptól-a 6.hónapig csak egy- egy doboz tartalmát kell meginni (minden hónapban egy doboz) H-Cs egy-egy tasak.
Szóval a doktornő először felírt nekünk 3 doboz port, ami 12 tasakot jelent. Ez kb 5000 Ft. Aztán majd jön a többi kis doboz (5 db).
Nem olcsó, de inkább ez, mint a durvább betegség...
elvileg napi 2x 5 csepp....de én sokszor elfelejtem
de a héten veszek Cebion szirupot és csak azt fogja kapni.Nálunk azért tavaly télen sokat segített.