2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Drága Lorka! Boldog 1 születésnapot!
Millió puszi a Királylánynak!!!
akkor mielőbbi gyógyulást a Nagyfiúnak! Gyere ha tudsz!
Bár a többiek sem túl aktívak sajna...
Sziasztok!
Jelentem mi is megvagyunk,csak nincs tul sok idom netezni.
Itthon vagyunk Szuleimnel,de sajnos Marcus megbetegedett.A nehezen mar tul van szerencsere,de csak jovo hetvegen megyunk igy haza.
Majd probalok tobbszor jonni azert.:)
JO reggelt Mindenkinek!!
Mi van itt kerem szepen?Mindenki nyaral?
Itt ma vegre szep ido van igy kimostam az osszes kis takarot +lepedot.A fincsi ebed mar lobog a tuzon..Azert remelem mindenki jol van .
Timi:Te is nagyon eltuntel.Gyorsan bekukkantottam a naplodban es olvastam Ti is eleg "bizik" vagytok.Remelem csak ez az oka a tavolletednek...;-)
Sziasztok!!
Remelem mindenki jol van.Nalunk eleg nagya felfordulas.KOltoznunk kell agusztus kozepeig,Davidet ha igaz mutik july vegen es nekem is visszakell mennem dolgozni ket het mulva.Csak 15 orat dolgozom es a mutet utan a felepuleskor heti egy szombatot.Nalunk kb. ennyi.
puszi mindenkinek!
Holnapig meglátjuk hogy alakul Bendinél a dolog, úgyis vinnem kell Csengét vissza a dokihoz, úgyhogy egyszerre letudom mindkettőt. Addig meg diétázik a drágám. Bár most is 1-2 korty vizet ivott délelőtt, meg htkekszet evett, de az is kijött egy az egybe 11 körül... szegényem.
Holnap talán már jobb lesz. :(
Sziasztok!
Isten éltesse a szülinapos manókat!
Nálunk sajna nem nagyon van javulás... Csenge már másik gyógyszert szed, mert az előző nem segített. Most már mindene begyulladt (fül, torok), csupa takony és nagyon köhög is. Ez a gyógyszer most úgy néz ki jó lesz. Már épp kezdtem bizakodni hogy talán hétvégére rendbejön és mehetünk haza,....
De most meg Bendi hányik mintha muszáj volna... szegényem. úgyhogy ma megkezdődött neki a szünet, már nem viszem szeptemberig oviba, úgyis jövő héten ment volna már csak pár napig. A költözést meg majd így is megoldjuk valahogy hogy mindketten itthon vannak...
puszi mindenkinek, még jelentkezünk amint tudunk...
Sziasztok!
nekem tavaj áprilisban született öcsim:D
csak annyi baj van vele h mindig harap:Sés elég nagyotxD
vki nemtudja h hogy kéne leszoktatni erről?:O
Sziasztok!
Olvasgatlak ám titeket, csak ritkán van alkalmam jönni, örülök, ha a naplózást be tudom fejezni...
Laura most még alszik, így van időm egy kicsit garázdálkodni!:)
Bár ma 10.45-re mentünk volna úszni, mivel ilyen szépen szunyál, nincs szívem felkelteni, így megyünk a későbbire, a 11.30-ra, talán arra odaérünk!
Szép napot Mindenkinek!Puszik!
Bence ma 1 éves!!!
Isten éltessen sokáig Kismanó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szijjasztok!
Vanikám örülök a helyzetjelentésnek, ügyes nagyon a nagylány!!!
Hihi.. nemrég még babát írtunk.. most meg már 1 évesek a Lurkók lassan...
Martoné tök szuper, úgy irigyellek, én is már családi házra vágyom, nah majd egyszer eljő a mi időnk is...
A hétvégén Apa osztálytalálkozóján voltunk Debrecenben, majdnem 5 órás út alatt csak 20 percet aludt Kukac, a ti Manóitok is ilyen keveset alszanak utazáskor?
Mindenkinek szép napot ebben a kánikulában!!!
mindenesetre ha jövő hét közepére megvan minden aminek kell hogy mehessünk akkor sem fogok hétvégén cuccolni, mert hétvégén inkább irány a Balcsi anyuékhoz! Ma is olyan jó idő van, elvileg most ott lennénk ha Csenge nem lenne beteg. Bár tegnap már nem volt lázas, szedi az antibiotikumot és már rosszalkodik is úgyhogy... de jövő héten már semmi nem tart minket vissza hogy menjünk a Balcsira!!! Már alig várom. Költözni meg úgyis hét közben akarok amikor Bendi délelőtt oviban mert akkor csak Csengét hagyom ott az anyósra...
no megyek.. puszi mindenkinek!
Gyors beszámoló:
Csenge a múlt héten átesett egy vérvételen, egy vizeletvizsgálaton és hát az igazat megvallva a szalmonellával kapcsolatban nem igen jutottunk előrébb... azt mondják annyira kicsi részben van a szervezetében hogy majd kiürül... ja, de mikor és mióta lehet benne kérdem én. A védőnő utólag igen okosan megjegyezte hogy hát lehet hogy előbb el kellett volna küldeni székletmintát mert lehet hogy ezért nem hízott a gyerek sosem nagyokat csak 10dkg-okat.Ja, köszi.. utólag én is lehetnék okos...
No mindegy. most 1 hét alatt 25 dkg-ot hízott ami önnmagához képest szuper. úgyhogy most már 7,6 kg.
Ja, és most jön felül asszem kb 4 fogunk egyszerre mert neki már fél éves korban kijött az 2 alsó elől, aztán stop. úgyhogy most megszenvedünk...
Talán a héten befejeződik a festés, a villanyszerelést apu megcsinálta a hét végén, a konyhabútort ma hozzák, a hét elején összerakják úgyhogy talán a jövő hét utáni hét elején már ott lakunk.... bár már nem jóslok előre.. majd elválik.
puszi mindenkinek
Szia Nelly!
Érezzétek magatokat nagyon jól! Micsoda lehetőség! Én sem hagynám ki ha ilyen kerülne az utunkba...
;)
Szijja!
Hát ez tök szuper!!!
Érezzétek jól magatokat, biztos csodás hely!
Aztán ha tudsz valahonnét azért adj életjelet magatokról!
Sziasztok!
Én nem leszek egy darabig most, mert Apa kapott egy 3 hetes idény jellegű melót Ausztriába egy luxusapartmanban, ahová mi is mehetünk, és elkísérjük. Állítólag 3 tó is van a közelben, meg hegyek...holnap indulunk, elég dúrva volt a mai napom:) aki időközben egy esztendős lesz, annak nagyon boldog szülinapot kívánok, és még százat kívánok mellé:)
Pusszantás
Moki:ha vigasztal nekem is megjott es en is dogrovason vagyok.:)Faj is meg omlik is.De legalabb arra jo volt hogy megjott, hogy elkezdtem szedni a fogigatlot.
Felhuzod a labad es osszekuporodsz az nem segit?Nekem neha bevalt.