2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Na de jó, hogy előkerültél.
Nehogy azt hidd ám, hogy úgy dübörög a fórum, mint egy éve. van, hogy napokig nincs egy hsz sem. És nem sértődünk meg, ha nem olvasol mindent vissza, elég az első oldalt, vagy reagálj csak az utsó hsz-re, legalább itt vagy. Tényleg szépek a csemeték:)
Megnéztem.. hát irigykedem.. tündéri ez a 3 gyerkőc!
Melyikük féltékenyebb a Picire?
Meglestelek Benneteket Móki, még mindig gyönyörűek vagytok!!!
Hamarosan teszek fel én is új képeket.
Erdélybe megyünk július végén barátokkal és talán pár napra a Balatonra valamikor. És ti?
Nálunk minden helységben van elszívó és a közlekedőben befúvó, a padláson meg a gép és a csövezés. Ez így 250e volt, remélem megérte, az egészségünk, na meg a ház érdekében. 50%-os páratartalom felett automatikusan beindul és szellőztet. Elvileg kellene a rendszerbe egy hőszivattyú is, amivel vissza lehetne nyerni az energiát, de az ennek többszöröse lett volna még. Állítólag folyamatosan megy lefelé az ára, lehet, hogy egyszer nekünk is belefér majd.
Jajj de jó hallani Rólatok!
Ügyesek a Csajok nagyon!!!
Nyáron mentek valahová nyaralni?
Sziasztok!!!
Móki, mizujs a penésszel odahaza? Mi pár hete beszereltettünk egy szellőzőrendszert ventillátorral, de hogy mennyire hatékony, az majd csak a jövő télen derül ki.
Nálam nincs semmi gond, egyszerűen nem érek rá netezni az utóbbi időben. Ha meg lenne, akkor is inkább mást csinálok, egyszerűen leszoktam a fórumozásról. Persze érdekel, hogy mi van Veletek, csak nincs türelmem már visszaolvasni, napi szinten meg nem tudok benézni.
Annámnak tüdőgyulladása volt májusban, ezért még mindig nem mehet közösségbe, kímélni kellene, most kezdünk megint egy kicsit kimozdulni, programokat csinálni. A hétvégén volt egy kedves barátnőm esküvője, hetekig neki készítettem ajándékot, az utolsó napokban pedig az előkészületekben segítettem.
Ágika közben két kézen szalad, egy kézen sétál már hetek óta, motorozik, tejen és tejterméken kívül mindent eszik, darabosan, harapva, mint a nagyok. :-)
Szijjasztok!
Nellike ezt nem így gondolom, hogy mi váltottuk volna ki.Lehet kemény leszek, de ha valaki nem tudja tolerálni a más véleményt, akkor sértődjön meg.. nem tudok ezzel mit kezdeni... Kicsit ovis dolog.. részemről ennyi, én ezen túl léptem. Majd beszélgetünk azok, akik nem csinálnak cirkuszt egy-egy témából...
Azt meg kezdem kapizsgálni milyen balhé zajlik itt a háttérben. Benne vagyon a naplókban. Mit ne mondjuak...érdekes...azt hiszem ez az a téma (bölcsi+ otthon hagyjuk-e a gyereket és elmenjünk apával kettesben vagy se) amit a mi hozzászólásaink váltottak ki Móki.:)
Milyen érdekes...mi már el is felejtettük. Nem érzem, hogy megbántottunk volna valakit is, de úgy látszik itt ment egy körbesértődés.
Szóval aki még nem törölte magát a rendszerből, az jöjjön vissza...szeretettel várjuk. Egy véleménycserének nem kell ekkora jelentőséget tulajdonítani. Sőőőőt. a vita elvileg jó hatással van az emberre, ha hajlandók vagyunk fogadni a kritikát. Higyjétek el, mindannyian mások vagyunk, és ezért mindenben különbözik a véleményünk, az elvein...stb. De ebből kifolyólag segíteni is nagyon sokat tudunk egymásnak. Feltételezzük alapból a jó szándékot! Tanuljunk egymás hibáiból! Beszéljük meg közösen örömünket bánatunkat! Hiszen ezért vagyunk itt. Mindenki része ennek a fórumnak egy kicsit, ne kelljen ezt minden nap elmondani, érezzétek!
Az anyaság nem lóverseny, hanem közös élményünk. A miénk, ne dobjátok el magatoktól!
Nem nagyon.Kiköpte.Pedig tenyleg finom lett.
Igaz sütifelet meg nem kapott eddig Marcus,de most kiprobaltuk.
Hiaba,harmuk közül Ö el a legegeszsegesebben.Ö amig mi sütiztünk,inkabb a leveseböl eszegette a zöldsegeket.:)
Sziv...most végeztem egy kis nyomozást a tagoknál, a holnapi listához hozzáteszem az eredményt.
Nagyon megcsappant sajnos a létszám, vajon mi ennek az oka?
Ja,a meggyböl meggyes piskota lett.
Nagyon nem jön be Marcusnak a meggy.
Nelly!
Köszi a listat.
Sziasztok!
Nalunk hideg van es megy a fütes.Brrrrrr!!!!!
Várólista:
1. Inci79 június 15. 23:41-kor 1 éves lesz Bence Zsolt. Még 8 nap!
2. Vanet június 21-én 14. 20-kor 1 éves lesz Laura. Még 14 nap!
3. szofi28 június 25-én 15. 16-kor 1 éves lesz Laura. Még 18 nap!
4. zsuzsa74 június 27-én 11. 08-kor 1 éves lesz Hanna. Még 20 nap!
5. Julimami kislánya Maja június 30-án 0:58-kor 1 éves lesz. Még 23 nap!
6. kikki Dorottya nevű kislánya június 30-án lesz 1 éves. Még 23 nap!
7. Lili13 Adrian 1 éves lesz július 2-án 16:05-kor. Még 25 nap!
8. timihugi kisfia, Bertold július 3-án reggel 1 éves lesz. Még 26 nap!
9. Pici04 július 3-án Marcus 1 éves lesz 11 után. Még 26 nap!
10. kkinga78 Dániel Máté Hunor 1 éves lesz július 6-án, 12 óra 50 perckor. Még 29 nap!
11. kutyapocok Hannája július 7-én este 18. 00-kor 1 éves lesz. Még 30 nap!
12. csillu77 Ági 1 éves lesz július 8-án 10. 00-kor. Még 31 nap!
13. martone82 Csengéje július 10-én hajnali 4 óra 50 perckor 1 éves lesz. Még 33 nap!
14. Cashmere Balázs György 1 éves lesz július 10-én 10. 25-kor. Még 33 nap!
15. vuck Boldizsár 1 éves lesz július 10-én, 18. 44-kor. Még 33 nap!
16. Mókicaaaa Gergőkéje július 11-én 9:04-kor 1 éves lesz. Még 34 nap!
17. annelly Zsófia július 12-én 10:53-kor 1 éves lesz. Még 35 nap!
18. R75 Gréti július 14-én 20:43-kor 1 éves lesz. Még 37 nap!
19. gardiedi július 15-én 1 éves lesz Sára. Még 38 nap!
20. magdolna56 Márk július 17-én 00:14-kor 1 éves lesz. Még 40 nap.
21. Szurgo július 21-én Áronbaba 1 éves lesz. Még 44 nap!
22. Alexa77 július 29-án 12:04-kor 1 éves lesz Réka. Még 52 nap!
23. Sutoczkine augusztus 04-én 17 órakor 1 éves lesz Nándi. Még 58 nap!
24. Bumbu23 augusztus 7-én 10:13-kor 1 éves lesz David Chigozie. Még 61 nap!
25. Time augusztus 11-én 07:01-kor 1 éves lesz Emma Anna. Még 65 nap!
Sziasztok!!!
Kinek, hogy telt a hetvegeje?Itt ma is nagyon esosnek indult a nap de aztan megemberelte magat.Viszont most ugy dorog es villamlik,hogy komolyan bele remegnek a falak.