2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok lanyok....
Pangas ezerrel:-)..de csak mosolyogni tudok:-)
Latom, olvasom, hogy mindenki szep ajandekokat kapott, adott....babak remelem jol vannak...anyukak hasznaljak ki az apukak szabadnapjait:-)
Mi lerobbanva..ismet..avagy en s a parom..remelem nem kapja el az urfi.
Kellemes "lablogato" napokat mindenkinek!
Sziasztok!
Anka, édesek a képek, mintha Rékát látnám a lavórban, ugyanígy pancsizott nemrégiben anyuéknál, szintén azon okból, hogy nem vittük el a kiskádat, anyuéknál meg épp házátalakítás van, a jelenlegi fürdőben csak zuhanyozó van, az új meg még nincs kész. A sok nagynénis pedig szívmelengető!:-))
Látom, még mindenki épp csak benézeget, de ez ilyenkor így is van rendjén.
Tegnap volt az utsó előadása a rockoperának, nagyon jól sikerült, talán az eddigi legjobban... Hiába, a darabnak is be kell érnie... nos ez most megtörtént. Annak ellenére volt tök jó, hogy reggel úgy indultam el itthonról, hogy Erzsébetet játszom. Aztán beértem a próbaterembe, ott gyülekeztünk, és Andris azzal fogadott, hogy Máriát kell játszanom. Na jó, még örültem is, szeretem a szerepet. Viszont nem teljesen ugyanaz a szerep, amikor én játszom, meg amikor a másik lány. Van egy dal, amit én nem éneklek, ő igen, és van olyan is, amit ő nem, én igen. Na az előadás közben a zenészek tévedésből elkezdték játszani azt, amit még sose énekletem, próbán se... Az első próba így egybeesett az előadással.:-)) Úgy énekeltem a dalt, hogy még próbán se soha... De jól sikerült, a párom nem vette észre, pedig ő mindig keményen megkritizál, szerencsére. Mindig számíthatok rá, hogy megmondja a valódi gondolatait minden fellépésemről. Ez pedig jó, mert ugyan érzem, hgy nagyjából mit produkáltam, de legalább megerősít, mit kell még javítani. De még ő sem vette észre, hgoy idegen dalt énekeltem. :-))
Szilveszterkor anyuéknál leszünk, kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a kiscsajszi, hogy nem itthon alszunk. Remélem, nem lesz gond vele. Újév első napjának délelőttjére pedig egy közös tereplovaglást tervezünk tesómékkal, apuval, barátokkal. Remélem, Réka el lesz addig anyuval.
Mindenkinek szépségesszép napot kívánok!:-))
Sziasztok!
Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek.
Nálunk nem vendégeskedett senki, mi viszont annál több helyen voltunk, és még nincs vége. Olyan rokon is van, akihez csak januárban jutunk el. 24-én ugyan itthon voltunk, de Zsófi érezte, hogy nem olyan nap, mint a többi, nem tudta hova tenni a készülődést, viszont este nagyon élvezte a műsort. 25-26-27 pedig mindhárom nap utaztunk, jól elfáradtunk mindannyian. Most alszik szegénykém, lehet egy kicsit megviselte. Nem is anyira a távollét, mint maga az út, mert akárhol voltunk, mindig jól érezte magát, nevetgélt, sikonyált. Ma dolgozik a párom, én meg elhatároztam nem megyünk ma sehova, pihenőnap van.
:DDDDD
ÍÍÍÍÍ-GÉÉÉÉ-REEEM!!!:)))
Édes a pacija Rékának!:)))
Mi is puszilunk mindenkit!:) Nálunk még minden napra vendégeskedés van, úgyhogy csak mérsékelten tudok itt lenni, de be fogom pótolni januárban, amikor napokig nem fog érdekelni, hogy szalad a lakásámen!!!!!!
..az anyósom ma megy haza, a tesómék jönnek!:)))))
sziasztok!
Mindenkinek boldog ünnepeket kivanunk!
Eppsegben megerkeztünk,csak keveset vagyok internet közelben.
puszi
Pici es Marcus
Szia! Üdv itt újra:-)! Örülök a jó híreknek, bár nem volt könnyű Nektek. Sajnos még belegondolni sem merek hasonló helyzetbe. De minden tiszteletem, hogy túléltétek.
Legyen nagyon Boldog Karácsonyotok!
Sziasztok Anyucik és Bébikék! Bár már a naplómban "üzentem" Nektek, de itt is Boldogságos, Békés, Szeretettel teli Karácsonyt kívánok Mindenki családjának. Mi tegnap du. felutaztunk a szülőkhöz, így nagyon pihenősen telt a Szenteste napja...kivéve a pakolást:-)...dehát Ti ezt tudjátok:-). Csodajó volt tegnap este, csak "örömködtünk", és mindenki érezte a szíve mélyén, milyen jó is nekünk. Gondolom, a legfőbb gondolatotok Nektek is e körül forgott.
További gyönyörűséges Ünnepeket! Pusza!
Mindenkinek nagyon boldog, szeretettel, vidámsággal-kacagással, sok öleléssel, puszival és csókkal;) teli, meghitt ünnepeket kívánunk!
Én csak most értem ide pedig már két hete készülődök ezerrel. Így is nagyon hajtósra sikerült, de minden nagyon csodás és szuper volt.
A vendégek csak ezután jönnek, úgyhogy teljes gázon majd csak az új évben leszek.
Millió puszi minden babának és anyucina-apucinak és nagytesó(k)nak!!:)
Sziasztok!!
Reggel kilenc ota uton voltunk Daviddel.Bevasarlas stb...gyanant.Este hatra ertunk haza.Ugye itt holnap van a karacsony igy az ajandekozas meg nem volt meg.Tesom holnap jon.Mar nagyon varom.Davidnek nagyon faj a foga.Nagyon nyomul az az alatomos fogacska.Az eddig megszokott alvasideje ami olyan 8 korul szokot lenni,az most kitolodik 11-re.Vagyis elaludt ma is 8 korul de 10-kor keserves sirasra ebredt.Ezerrel tomi a kis kezecskejet es sikit:-((
Lanyok!Nagyon boldog unnepeket kivanok mindenkinek.
Tettem fel képeket kis karácsonyi élménybeszámoló gyanánt a naplómba. kukk meg!
Jó éjt mindenkinek!
Julimami! Jobbulást nektek és azért így is nagyon szép lesz a karácsony nektek is biztos.
:) Visszaolvasgattam... jó volt újra látni hogy hogy is álltunk 1 éve... most meg már itt lesik a fényekben pompázó karácsonyfát ezek a kismanók...
a világ legszebb ajándékai! Mégegyszer mindenkinek Boldog Illatozó Karácsonyt kívánok kis családom nevében!
KELLEMES ÜNNEPEK MINDENKINEK!
Emlékeztek, tavaly ilyenkor még kevesebben voltunk. Rátok is kérdeztem akkor, milyen jó lesz az ideén, gyerekekkel ünnepelni. Tessék visszanézni a hozzászólásokban. Üdv mindenkinek.
Mi sajna betegen és hó nélkül várjuk a karácsonyt. De sebaj, a szívünk telve van.
Hat csajok, ujabb 5cm ho esett es meg esik... szivesen elkuldom, igy mar 40cm esett egy het alatt.. (bocs Cash, nem szomoritani akarlak)
Valami csoda folytan babokam masfel oraja alszik, igy a meteres sutim mar sul, meg hatra van a krem es mas es talan egy kis sajtos pogi, ha holnap sikerul.
Boldog karacsonyt Mindenkinek, es vigyazzatok magatokra es a gyerkocokre, foleg ha utaztok!
6 lesz februárban:)ö is lány:)
Örülök hogy ismét itt lehetek!:)
Nem tudom mikor tudok jönni,de Nagyon boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!