Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

14228. annelly (válaszként erre: 14226. - Pici04)
2008. dec. 20. 13:10
ez most célzás nekem??? lányos zavaromban elpirultam...
14227. annelly (válaszként erre: 14223. - 4af30810d1)
2008. dec. 20. 13:10
de nem nektek:D
14226. Pici04 (válaszként erre: 14221. - Annelly)
2008. dec. 20. 13:09
Olyan lesznek a Kislanyok,mint az Anyukajuk volt anno.Ajaaaaaj!:D
14225. Pici04 (válaszként erre: 14219. - Mókicaaaa)
2008. dec. 20. 13:07

Szio Moki!

Szerintem elobb-utobb megszokja Gergö Baba az inhalalo hangjat.

Mi igy voltunk az orrszivoval.Mara meg nem mosolyog ugyan közben Marcus,de nem is ordit annyira.:)

Kicsi höemelkedese sajnos lett.37,7 ami ugye popoban lett merve,tehat eleve magasabb.Remelem ennel feljebb nem nagyon megy.Mindegy ,meg van par napunk addig.

14224. 4af30810d1 (válaszként erre: 14220. - Mókicaaaa)
2008. dec. 20. 12:46

Még jó, hogy ilyen.. imádom.:)

Unalmas lenne az életem ha nem így lenne..;) Akkor is találnék okot a sárkányoskodásra..;)))

Pusza ALL!!!:))

14223. 4af30810d1 (válaszként erre: 14221. - Annelly)
2008. dec. 20. 12:45
... akkor kell majd csak aggódni a fiúk "berendezései" miatt..;)))
14222. annelly
2008. dec. 20. 12:34
Amúgy mi is havazunk, azt sem tudom hol áll a fejem, szopi közben tudtam végigolvasni, naplózni már nem is jut idő. Zsófi üzeni nektek: h dcsy vz za
14221. annelly (válaszként erre: 14218. - Lili13)
2008. dec. 20. 12:32
Na igen, de kedves fiús Anyukák, lehet, hogy nehezebb most nektek, de milyen nehéz lesz nekünk lányos Anyukáknak, mikor éjszakázni mennek a csemeték....
14220. Mókicaaaa
2008. dec. 20. 10:29

Ja Andikám! Most olvastalak, nyugi, a Kedvesek mán csak ilyenek.. :-DDDDDDDDDDD

Ja és ne tessék panaszkodni időhiányra aki íly csodálatos dolgokat sütöget! Ügyi vagy! Gratula!

14219. Mókicaaaa
2008. dec. 20. 10:23

Szijjasztok! Itt is elég hideg volt éjszaka, na jó nem - 13.

képzeljétek tegnap megjött az inhalátor, aztán kipróbáltuk és a legnagyobb baj az, hogy magának a gépnek a zajától fél, mert először nekem csináltuk, már akkor ordított.. Hát így nem tudom hogy lesz, mert utána nagyon nehezen tudtuk megvígasztalni, de egyébként szenzációsan jó a gép, mert nekem egy hazsnálat után felszaggatta a felszaggatnivalót..elvileg naponta többször kéne a Kukackámnak is csinálni, hát bízok benne hogy megszokja a hangját...

Csillu remélem kész lesz az autótok, mi hír róla?

Drága Cash! Ugye mostmár látod a rendrakás végét???

Pici hogy van Marcus? Remélem nem lázasodott be!

Alexa merre vagy? Nagyon eltűntél...

14218. Lili13
2008. dec. 20. 03:03

Most radobbentem, hogy nekunk, fius anyaknak tobb aggodnivalonk van a "berendezes" miatt. Na jo, megis neven nevezem a kukit:) (a fenti egy kedves rokon beszolasa, ami megtetszett:)

Na megyek is megfurdetni a kis kukist!

Szep napokat mindenkinek, azert ne hajtsatok magatokat ha nem muszaj!:)

14217. Lili13
2008. dec. 20. 02:59
Ja en neha mezeset sutok, arra nem hiszem hogy lesz idom iden, de egy meteres kalacsot muszaj osszedobni (na az is jo par oras munka:DD) Apa meg mennyei almas sutit tud csinalni, majd megfuzom:)
14216. Lili13
2008. dec. 20. 02:55

Mi meg sehogyan sem allunk... tegnap nem vettuk meg a fat, hogy majd ma (pedig ilyenkor mar alig van rendes, mert itt mar sokan elsejen fat allitanak)... mara meg 20cm ho esett, vad szel es -13 fok... ki sem mozdultunk, parom ment dolgozni... a csaladi ebed jovo szombaton lesz, mert csak akkor tud osszejonni az itteni rokonsag, mi csak csendesen 24-en karacsonyozunk eloszor, mint egy kis csalad:)

Ez a fogas nyuglodes ugy latom mindenkinel kimerito... es ugye 2 eves korukig igy lesz idonkent. Mar en is latom a feheret az inye alatt, de a duzzadas mar majdnem ket hete van, nem gondoltam, hogy ilyen sokaig tart a kibujas... nyuszi kevesebb van es ugy latszik ketto jon alul egyszerre. Remelem mindenki meggyogyul karacsonyra es hazajuttok a szeretteitekhez epsegben kulfoldrol es orszagon belul is.:)

Nalunk minden napra 4-5cm hoesest mondanak, jo feher karacsonyunk lesz:DD

Gyogyulast a labadozoknak is!

Ja meg Timinek akartam mondani: en mar elkezdtem az enekelgetest terhesen, aztan ujszulott koraban is.. eleinte csak 2-3 dalocskat. 3 honaposan kedtunk meselni, azaz mondokazni az 1967-es kiadasu Antantenusz konyvbol, amelynek a lapjait tesoimmal mar mi megteptuk annakidejen:DD Meset en meg nem meselek, addig olvassuk a rovid mondokakat, ameddig kedve van, neha 2 perc, de a max is csak 10 (ugyanigy nalunk csak villam-masszazs van, ami 4-5 perc:DD)Mindig a Tarka cicaval kezdem, azalatt meg sikongat is, utana tobbnyire a konyvet akarja enni es "lapoz" nekem.

14215. csillu77
2008. dec. 19. 17:35

Sziasztok! Jó ideje csak olvasgatásra érek ide, mert az utóbbi hét kész bolondokháza volt nálunk, rengeteg az intéznivaló, apa beteg, stb... Úgy volt, hogy ma megyünk Bp-re céges karácsonyra, de sajnos az autó miatt nem jött össze, vasárnap mennénk Ausztriába a barátainkhoz, addigra reméljük, hogy sikerül megcsinálni. Nálunk szerencsére már hetek óta gyűlnek az ajándékok, mostanra már mindet be is csomagoltam.

Már elfogyott egy jó nagy adag mézeskalács is, épp egy kis dobozzal tudtam eldugni, hogy vihessünk a vendégségbe. A mézeskalácsházat sem sikerült elrakni a torkos csemeték elől, így már a fotózásra eltűntek róla a díszek... :-))) Tegnap én is sütöttem zserbót, szerdán meg fűszeres aprósütiket, kész a kocsonya, viszont ha elutazunk, ott már nem kell főznünk, mert a barátnőm meg az előre főzés felelőse a héten. :-) Mondjuk érdekes is lenne 5 gyerekkel.

Elolvastalak benneteket, de már nem is tudom, mire szerettem volna reagálni, talán estére eszembejut.

Én is szeretek vasalni, rendszerint tv-zek vagy zenét hallgatok közben, úgy nem probléma, csak ne hagyja az ember lánya összegyűlni. :-(((

Itt 3 napja úgy esik, mintha dézsából öntenék, alig-alig tudunk levegőzni.

14214. szurgo (válaszként erre: 14212. - Bumbu23)
2008. dec. 19. 15:59
Hát ez tényleg nagyon jó hír! Ügyes vagy!
14213. Mókicaaaa (válaszként erre: 14212. - Bumbu23)
2008. dec. 19. 15:37
ez igazán szuper!!! Nagyon örülök, jupiiiiiiiiiii!!!
14212. bumbu23
2008. dec. 19. 13:50

Sziasztok csjaok!!

MOst rohanasban vagyunk.Daviddel neki vagunk a varosnak ajandekugyben.Csak a johirt akaram megosztani veletk.Januar 20-ra kaptunk idopontot Pecsett a 400 agyas klinikara.Ott a profeszor aki az egesz csaladot mutotte.Nme vacakolok itt tovabb.Otthon legalabb ertik a dolgukat rendesen.

Delutan jovok majd.Meg jegyet is kell neznem januarra.

Szep napot,puszka!

14211. Pici04 (válaszként erre: 14208. - Szurgo)
2008. dec. 19. 12:22

En mar javaban menni akartam aludni,de Marcus kicsit szorakoztatott.

Amugy nekem szerencsem van:en mindig ejjeli bagoly voltam.:)

14210. Pici04
2008. dec. 19. 12:20

Sziasztok!

Mara,hogy teljes legyen az örömöm,Marcus szeme begennyesedett.Telefonalas,gyerekorvos.Most ertünk haza.

Raadasul megint tiszta trutyi,kaptunk mindenfelet.Most javaban alszik.

A doki elmondta miket vigyünk magunkkal,ha hetfö hazautazunk.Remek.Ha belazasodik akkor nem utzhatunk.

Na ne mar.!

14209. szurgo (válaszként erre: 14204. - Mókicaaaa)
2008. dec. 19. 10:19
Én is látom Áron ínyén elől a kis fehér fogacska kezdeményeket, már mikor megengedi, hogy bekukkantsak, ezért hittem azt, hogy hamarosan kibújnak majd...
14208. szurgo
2008. dec. 19. 10:17
Én nem tudom, hogy Ti hogyan csináljátok. Én tegnap magamhoz képest későn feküdtem le, fél 10-kor, kedvem támadt picit olvasgatni. Hogy bírjátok az éjszakázást????
14207. szurgo (válaszként erre: 14200. - Bumbu23)
2008. dec. 19. 10:17
Bumbu, olyan a kisfiad, mint egy játékbaba! Naggggyon-nagyon édes, mintha megrajzolták volna a vonásait. Gyönyörű.
14206. Mókicaaaa (válaszként erre: 14197. - Bumbu23)
2008. dec. 19. 10:05

Édes ez a kissrác!!!

Tündériiiiiiiiiiiiii!!!!

14205. Mókicaaaa (válaszként erre: 14201. - Martone)
2008. dec. 19. 10:03
tessék aludni inkább, nem szabad kukorékolni! :-)))
14204. Mókicaaaa (válaszként erre: 14203. - 127f14054c)
2008. dec. 19. 10:02
Köszönöm Kinguci várok még...
14203. 127f14054c
2008. dec. 19. 08:34

Hello ujra...

Moki.....nem biztos, hogy baj lessz a fogacskakkal....sok kisbabanak elobb van a foga emiatt elol is kifeheredik, kidomborodik de ettol meg a jo helyre kerul.Figyelgesd es ne mergelodj, izgulj.Tudom, hogy nehez de ugyis meg kell varnod a "vegeredmenyt".

Timi.....nekem is van egy baratnom akinek a kisfianak nem szallt le az egyik hereje..a naplomba lattad..Akos.Gyermekorvos javaslatara elmentek egy belgyogyaszhoz aki gyermekmutetekkel foglalkozik...azt ajanlotta, hogy 1 eves kora alatt semmifele keppen ne mutsek..viszont van valami szuri...amit feltetlenul ki kell probaljon...hormontartalmu...es aminek a hatasara "leereszkedhet".Ugyanakkor oket elkuldtek eko-ra....az is fontos, hogy hol maradt...a csatornaban, vagy a hasuregben.Mert nem mindegy.Ami miatt nem ajanljak, hogy sok ideig ne legyen a helyen a here az azert van mert a hasuregben, csatornan mas a homerseklet es ez befolyasolja a herek funkciojat.Nem potyara " kerult" ki a cucc a ferfiaknal:-)En azt javasolnam, hogy beszelj te is egy szakival...hatha neked okosabbat mondanak...en csak ezt tudom amit Akos anyucija mondott...es amit Levente meg is erositett.

Puszilunk mindenkit

14202. martone
2008. dec. 19. 03:45

Na jól van, "kibeszélgettem magam magammal... Persze én vagyok csak ilyen hibbant hogy hajnalban nincs más dolgom mint itt ülni... bezzeg mikor másik is itt vannak én pont nem. mindig így járok ez az én formám...No megyek kiteregetek meg berakok még egy mosit aztán bebújok én is a kisfiam másik felére... jó éjt nektek továbbra is!

Ja, bocsi! Jó reggelt! .. úgysem leszek itt.

14201. martone
2008. dec. 19. 03:41

Sziasztok!

Nem tudok aludni... megint. Pedig a gyerkőceim úgy alszanak mint a kisangyal. Persze ennek asszem piri nénnye is az oka.. hogy a rosseb...

Na midegy. Nem vagyunk túl jóban mégis mindig meglátogat úgy 28 naponta rendszeresen... :)

Nem baj, csak jöjjön... még szükség lehet rá... ;) mondjuk a 3. mucinál!

(Meg aztán inkább ez jöjjön mint a hőhullámok...)

Ilyenkor sok minden eszembe jut....

- mindjárt itt a karácsony és most már kettő mucival ünnepelhetjük...

- a következő karácsonyunk már a saját házunkban lesz Bében

- Jól haladunk, megkezdődnek lassan a belső munkák, csak pénzre várunk a bankból... ("csak"...)

- És mindezek mellett ahogy így ránézek a kis családomra hogy ott alszanak... a Csenge a helyén szépen, ügyesen hanyatt kiterülve, Bendi meg belebújva az apjába a nagyágyban... eszembe jut hogy milyen szerencsés vagyok... és Boldog! Az élet legszebb ajándéka az enyém mit kívánhatnék még? Talán azt hogy sose múljon el... hogy az én kis angyalkáim legyenek mindig ilyenek, szeressék egymást úgy, mint most vagy még jobban... hosszú és boldog életük legyen, egészségben. (És hogy mi velük lehessünk még nagyon-nagyon sokáig)...

... bocsi. Kicsit elkalandoztam.

De ilyenkor az ünnep közeledtével mindig eszembe jut az elmúlás is...

És szeretettel emlékszem mindazokra akik már nem lehetnek velünk... (Szinte minden nagyszülőm Karácsony és újév táján ment el...) szenteste egy gyertya ég majd értük mint minden évben.

14200. bumbu23
2008. dec. 18. 23:06
miutan jol tele raktam a topikot igy befogom.
14199. bumbu23
2008. dec. 18. 23:06
En zserboval probalkozom 24-en.Eletemben eloszor.Tesom bevallalta a bejgliket.Meg csinal nekem gesztenye tortat mert az a kedvencem.Erdekes mert itt nem lehet kapni gesztenyemaszat.Valaki hozott otthonrol abbol lesz.Igy karikor megunnepeljuk az en szulinapomat is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook