2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Igen, atitok az, hogy hordjál már most is melltartót, és a szoptatás ideje alatt is. így nem tud annyira megereszkedni a mell szövete. így is lesz egy kis változás rajta, mert ugye ott is tágul a bör.
igaz nekem sem maradt nyoma a 10 hónapos intenzív szoptatásnak, csak az eltelt 11 év hagyott egy kis nyomot. Ugye már nem olyan mint 18-20 évesen!
Akkor látom használt a napi nasizás amit a doki ajánlott.
Engem tegnap a védőnő megijesztett, mert 1 hónap alatt 40 dkg híztam csak, és ugye a baba heti átlagban kb. 20 dkg-at szed magára.
a hülye védőnő azt mondta,hogy reméljük a baba rendesen fejlődik- természetesen jó gűnyosan- !
hozzáteszem akkor a hasam már, hogy nem látom a lábujjaimat tőle. így biztos rendesen fejlődik, csak ami neki kell leszívja rólam!
Ti eddig mennyit szedtetek fel magatokra?
Én 8,4 kg-nál tartok. A lányommal ekkor már közel 13 kg-nál tartottam, így most nagyon büszke vagyok magamra!
Igen jó híreket kaptam, kivéve hogy még egy szülésznőt is kell fogadnom.
Ja és ezért be kell járnom Tatabányára a kórházba majd, hogy ott csinálja a szülésznő az NST.
Igy mikor legközelebb megyek a dokihoz, megakarom dumcsizni vele, hogy akkor ejtse meg ott a szokásos vizsgálatát is, hogy ne keljen egy héten kétszer bekocsikáznunk oda. Hiszen így is alig tudok már ülni, mert a pici lába vagy a gyomromat vagy a bordámat célozza meg!
Igen,ez így van..:))
Szerintem lemegy rólam az összes felesleg,ha kibújt Csenge.Csak a bőröm lesz egy kicsit csúnya pár napig..))
Sziasztok csajok!
Erithrea, nálatok mennyit kér a szülésznő?
Nekem nem volt szándékomba fogadni, de ha így alakult akkor beletörödöm nagy nehezen. a férjem aranyos volt, mert azt mondta most mit emészted magad, lehet hogy jobb is így, a pénz miatt ne aggódj bemegyek még két hétvégét. Igaz így is ritkán van itthon!
Szia!
Végül is nem indítaná be hamarabb a szülést, mert az ő számítása szerint április 27-re vagyok kiírva, az én számításom szerint pedig 29-re. És ezt az időpontot nézte ő is ki!
A súlyát nem mondta, csak a mért adatokat, és az alapján pont megfelelő a mérete, így nem is izgulok, hogy kicsike lenne. Amúgy is inkább legyen átlagos mint egy óriás bébi! Lesz ideje kint megnőni!
a pocakom még normális helyzetben van. De még csak 32 hetes vagyok, így van ideje még lesűllyedni.
A doki azt szeretné inkább, hogy a méhszájam kezdjen el kinyilni már hamarabb, hogy könnyebb és gyorsabb legyen a szülés. Így azt mondta, hogy minden csinálhatok, még ugrálhatok is ha bírok- aztán egy jót nevetett! Szerintem is nevedséges, mert a vizsgáló asztalról is alig tudtam lekászálódni!
Nagyon..:)))
Bár nem bánom,most már egyre nehezebben telnek napok..:))