2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia!
Annyira nálam sem veszélyes a helyzet, csak én alapból útálom, ha érzem, hogy nedves az alsóneműm ami hozzámér. Ezért is cserélgetem többször, kb napi 3x, mert nem bírom elviselni az érzést.
Azon felül, amit alább írtam, ma kiscit görcsölt is a hasim. no nem nagyon, csak olyan könnyű mensisen. Segítsetek. Ez gond lehet? Én olyan természetesnek érzem, nem ijeszt meg, de első terhesség révén, nem bíznék mindent a megérzéseimre.
"Most olvasom a mai levelezéseteket és felfigyeltem a haskeményedéses bejegyzésekre.
Nekem eddig nem keményedett a hasam, de egy pár npaja, néha olyan mintha rácuppanna a babára és minden kis porcikáját egy kemény burokban érezném. Mondjuk, nem szokott sokáig tartani, maximum pár percig.
Mivel még nem volt ilyen nálam, nem is kérdeztem erről a dokit. Mire kell odafigyeljek?"
Szia!
Nélad is fokozottan jelentkezik a téma? :-)
Szia!
Igen. És ez természetes. Ez a terhesség vége felé. Azt jelenti hogy közel va a szülés ideje!
Jó estét Mindenkinek :-)
Kérdezném Lányok, hogy ti hogy álltok a folyással?
Már múltkor is mondtam az orvosnak, hogy több van jóval, mint szokott, de azt mondta, hogy ez a terhesség vége felé így szokott lenni. Naponta többször megmosakszom és cserélem a tisztasági betétet. De már kezdem unni. Nálatok is van ilyesmi?
Napi 10 tenyleg.
Nalam is igy van, neha csak napi 2-3x mocorog.
Najo nem ronditok itt tovabb...
Boldog névnapot Fanninak és Melisszának! :)
Mi még mindig nem döntöttük el poronty nevét...
Sziasztok!
Orulok, hogy megkerdeztelek titeket, amit leirtatok nalam is mind megvan:DDD
Mar vannak 1 perces kemenyedeseim is, eleg kellemetlenek. Remelem ez mind azt jelzi, hogy kozel a vege!
Koszi a valaszokat, mindenkinek a legjobbakat a szuleshez!
Óránként min. 10x?
Én úgy tudtam napi 10x kell min. észlelni a mozgásokat. Nekem van, hogy órákig nem is mozog (vagy csak nem veszem észre). Aztán meg egy perc alatt rugdos egy hétre valót :)
Most olvasom a mai levelezéseteket és felfigyeltem a haskeményedéses bejegyzésekre.
Nekem eddig nem keményedett a hasam, de egy pár npaja, néha olyan mintha rácuppanna a babára és minden kis porcikáját egy kemény burokban érezném. Mondjuk, nem szokott sokáig tartani, maximum pár percig.
Mivel még nem volt ilyen nálam, nem is kérdeztem erről a dokit. Mire kell odafigyeljek?