2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Már értem.Bocsi!
Nálunk csak egy neve lesz az anyakönvében (babonából, mert az első babának két neve lett volna). De a keresztelőjén más nevet kell neki adnunk, mert Meliszzának nem fogják megkeresztelni. Én ezért akartam Sárlottnak, mert annak a névnek van védőszentje. De így Melissza Sára lesz Isten előtt!
Ő akarja..:))
Igaz,már én sem bánnám..:))
Szia!
Látom nagyon babázni akarsz már! Áprilisi babából március közepit akasz?
Esezm rendületlenül a narancsot, almát, körtét, epret és a zöldségeket. Éppen azon csodálkozom, hogy így is elkaptam a náthát.
Éppen c-vitamint akartam bevenni, de elötte elolvastam a tájékoztatót. És abban volt, hogy a túlzott c-vitamin bevitel magzatkárosító is lehet. Na én szedem a terhes vitamint abban is van,meg eszem a rengeteg zöldséget és gyümölcsöt így nem akarok kockáztatni!
Bocsi,tegnap lenyúlták a gépet,amíg elmentem wc-re..
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?Én görcsölgetek,de egy idő után abbamarad..
Igen nekem is mondta doki, hogy miket kell figyeljek, mert nekem az előző szülésnél még fájásdaim sem voltak.
A magzatmozgást is kell számolni. Igaz azt a védőnő mondta. Nekem azt mondta a drága és azt is olvastam, hogy úgy kell számolni, hogy egy órán belül hányszor mozdul meg a picuri. Minimum 10x kell, de az enyém olyan aktív, főleg este, hogy 5 perc után feladom a számlálást mert már több mint 10x belémrugott.
De napközben is tudom már, hogy mikor szokott ébren lenni, és figyelem a mocorgását!
értem... nahh hát ezért mondom én mindenkinek, hogy fogadjon orvost mert máskülönben letojják sajna, ez van! Nem azt mondom, hogyha van fogadott dokid akkor nem járhatsz pórul mert sajnos ilyen is van, de azért kisebb a valószínűsége...
Nekem már most mondta a doki, hogy a haskeményedésnél mire figyeljek, a magzatmozgások számolására is megkért, és elmondott minden tünetet amiből ha egy is előjön akkor azonnal hívjam fel, akár éjjel akár nappal tapasztalok bármit is.
Jó főzést!
Nekem nem kell, mert maradt tegnapról!
Olvastátok vadmálna naplóját. Ugye a másik fórumon szokott irogatni. Nagy hosszú időre eltünt, és ott írta hogy toxémia miatt bentfogták a kórházban, és a baba hogy visszafejlődött a pocijában.
Na én is így jártam a lányommal. Mindig azt mondta a doki, hogy szép nagy baba lesz, csak közbejött a toxi és szegény lefogyott a pocimban!
Hát most minden elkövetek, hogy nehogy ismét előjöjjön a toxémia. Betartok minden utasítást! Minta anyuka vagyok!
Csajok, alapjában véve, már egyikünknek sincs sok hátra, aki itt van az áprilisi fórumban!:-)))
Megyek, mert valamit főznöm is kellene ebédre! :-)
Puszi nektek, sziasztok! :-)