2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A TARDYFERON FOL RETARD DRAZSÉ ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Tardyferon Fol retard drazsé vasszulfát tartalmú készítmény, ami folsavhiánnyal együtt járó vashiányos vérszegénység és vashiányos állapotok megelőzésére és kezelésére szolgál (pl. terhes nőkben).
Szia!
De igen, frontérzékeny vagyok. Szokott fájni a fejem, de most a terhesség alatt kevesebbszer fájt.
Nagyon borús idő van reggel óta, ráadásul reggel párás köd is volt. A védőnő meg sehol... Imádom az ilyet...
Szia! :-)
Még nem jött a védőnő, pedig 10-re ígérte. Direkt felkeltem 6-kor, hogy megfőzzem az ebédet. Elég rosszul érzem magam, nem tudom mi van velem. A fejem az nagyon fáj... Meg ahogy főztem, hajolgattam, pakolásztam meg kellett állni, mert éreztem, hogy nincs levegőm.. Ez furcsa nekem, nem volt azelőtt ilyen bajom.
Doki után feltétlenül megírom mi volt :-))
Sziasztok Lányok!:-)
Mindenki jól van ma? Mert én iszonyat sza.ul... Éjjel pl aludtam valamennyit, de most reggel óta fáj a fejem,meg néha olyan, mintha nem kapnék elég levegőt, meg a gyomrom is ég pedig csak kekszet és teát reggeliztem. Most nem tudom azért fáj-e a fejem, mert lement, vagy mert felment a vérnyomásom?
Egyébként alacsony szokott lenni, 90/60, 100/60, 110/70 amit mérni szoktak. Most várom a védőnőt mert hozza a hétfői laboreredményem. Tegnap már mondta a telefonba, hogy erősen vashiányos és vérszegény vagyok a vérképem alapján. Igaz, már két hónapja nem szedem a vasat. Este megyek a dokimhoz uh-ra és megbeszéljük mi legyen a vérszegénységemmel.
Hanát én is hiányoltam innen. Remélem nincs semmi baj, csak nagyon elfoglalt....
Kitartás,bármelyik pillanatban leszállhat a pocid,s akkor már könnyebb lesz..:))
Ma éjjel egyszer sem! ébresztett fel semmi,eszembe is jutott,h talán ez volt az utolsó ilyen éjszakám mostanában..
Úgy legyen..:))
Nagyon klassz a komódotok,a miénk is majdnem így néz ki,csak a kinyitós része helyett 3 hosszú fiókja van!Fenyő ugye,s apának kellett összerakni?
SZIASZTOK!
DUNCAN ÖRÜLÖK,HOGY JÓK LETTEK AZ EREDMÉNYEID!:-))
AMUGY REMÉLEM MINDENKI JOL VAN!
A nap bármely szakában mérheted, csak előtte ne fárazd ki magad. Tehát ne bevásárlás után, vagy lépcsőzés, takarítás után.
De arra is kell figyelni, hogy ha rendszeresen méred, akkor általában ugyanabban az időben mérd, és van összahasonlítási alapod. hiszen reggel ébredés után alacsonyabb estére magasabb szokott lenni.
Sziasztok!
Én szokás szerint pörögtem egész nap. Szülésfelkészítőn voltam, aztán dolgoztam kicsit (kizárólag otthonról), végül anyósommal elmentünk lámpásokat venni a babaszobába és az előtérbe:-)
Szépen visszaolvasgattalak titeket, toxémiát remélem mindenkinek sikerül elkerülnie. A barátnőm küzdött vele, nem kívánom senkinek, bár náluk gyönyörű kis happy end lett a vége:-)
Erithrea! Szurkolunk nagyon. Ha két napnál tovább eltűnsz, akkor tudjuk majd, hogy már csak 3-4-et kell várni a hírekre:-)
Lucus
Sziasztok!
Nekem ha minden ok, akkor csak 3 napot kell bent tölteni a kórházban. Tegnap msn-eseztem az Angliában élő unokahúgommal (két hét múlva érkezik hozzájuk a baba). Ott ált. 1 nap alatt küldik haza a kismamát, sőt az egyik ismerősét 6 óra után engedték ki... Nekem ez az idő egy kicsit kevés lenne.
Duncan: Örülök, hogy szuperek az eredményeid!