2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia!
Igen, fáj a fejem reggel óta, és naygon rosszul alszok újabban. De valami front lehet mert holnapra esőt jósolnak.
Szia!
Nekem is máshogy van jelölve. Két dolgot néznek mindi:
HGB: 131 g/l ref.tart: 120-175 között
HCT: 0,390 l/l ref.tart: 0.37 - 050 között
Nekem erre a doki és a védőnő azt mondta hogy tökéletes.
Szia!
Olvasom, hogy neked is fáj a fejed! Ezzel nem vagy egyedül. Nekem már két napja szét akar esni. Ezért keztem el mérni, és nekem magasabb a szokásosnál. Így most bevagyok tojva, mehogy a toxémia jöjjön elő megint!
Ezért most nagyütemben elkeztem mosni a baba ruciait és egyéb dolgait, mert félek, hogy a doki befektet a kórházba ha mégi a toxémia!
alacsony a vörösvértes számom: 3 G/l , normál tartomány: 4-5
Hematokrit nálam 30%, normál tartomány:37-48
Vas nálam 7,9 umol/l normál tartomány 8,8-27, de terhességben az alsó határ 10 umol/l
Addigra meg már bőven betöltöd a 36. hetet:-) Mi is számoltuk a védőnővel, hogy kb 6 hetem van hátra :-)
Tényleg, itt a leletem, 7,9 a vasam, azt mondta, hogy 10 alatt rossz az érték. Ilyankor már injekciós
vaskúrát adnak a kismamának, de majd ma a dokim eldönti, hogy mi legyen...
Szia Hana!
Örülök, hogy jól vagy, és minden rendben van a Babácska körül is! :-) már hiányoltunk, mert néhány napig nem jöttél :-) Azért olyan jó, hogy beszélgethet itt hasonló idős pocakos a hasonló idős pocakossal, olyanná lettünk pár hét alatt, mint egy nagy család, ahol mindig mindent mindenki megbeszél egymással :-)
Sziasztok kismamik!!!
Bocsika hogy csak most irok,de teljesen elvoltunk,a hétvégén pihiztem,csak feküdni birtam,hétfön a börgyógyon voltunk/kaptam egy másik kencét,már múlnak a kiütéseim/tegnap meg szegeden voltunk a dokimnál m.rendelésen.megvizsgált,azt mondta még zárt vagyok:)))Meghalgattuk a bébikém szivhangját,olyan jó volt,és azt mondta hogy már be van fodulva,lefele van a kis buksija:))
Uhra visza kell mennünk a klinikára pénteken de 10-re,mert a m.ren-be nincs,már alig várom!
Mikor meglát a doki kérdezi hogy harminchányhetes is?
Mondom hogy 29:)))
Mondta erre hogy szép nagy a pocim,de minden rendben.Hát szép, anyum is mindig azzal jön hogy én már 30egynéhány hetes vagyok.kiváncsi leszek az uhra,hogy ott mennyire becsülik majd a kis drágám súlyát,meg hogy mennyitt nött,és akkor már konkrétat mondanak hogy hány hetesek is vagyunk:)
Azt is mondta h a férjem nem jöhet be ha császároznak,még akkor sem ha nem altatnak,el is szomorodtam,de a jóhir hogy természetesen is szülhetek!!!!!mondta a dokim hogy szép a sebem,és ha odakerülünk elkezdjük term-esen a szülést és ha minden ok lesz akkor nem kell császározni!kiváncsi leszek:)
Beszéltük hogy már túl vagyunk a kritikus 25.héten:((((((
És ha minden rendben marad nem kell befeküdjek csak a 38.héten:)Addig már csak 8 hét!!!!!!
Jaj csajok bocs hogy enyitt irtam de ezek számomra annyira jó hirek,mondjuk azért még félek ám,hogy kibirjuk,de remélem minden rendben lesz!!!
Remélem mindenkivel minden rendben van:))
Nagyon telnek a hetek,nemsokára itt a husvét:))
Igen..:))
Már most alkudozik,h akkor majd hagy aludjon velünk ő is,s majd felkel a babához,h én tudjak aludni..:))