2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
:))) egyet fújtok mind a ketten:DD de természetesen igazatok van:))
Nem igaz, hogy sok embernek még egy szappanra sem telik? Persze a boltban annyi bagót meg dohányt meg tudnak venni, hogy eszméletlen.
Nekem az eredeti szakmám (miben már 13 éve nem dolgozok) eladó. Ja és a pénztárban ültem. Hogy én hogy utáltam már akkor is az embereket. Piára és cigire telt és telik, de vízre és szappanra már nem!
nem undorodnék én tőlük, csak ne legyenek büdösek, akkor semmi gond...
úristen! ez nagyon durva... hát nem is tudom mit mondjak... engem meg beoltottak TBC ellen mert ahol dolgozom rengeteg TBC-s ügyfél volt... de legalább beoltottak...
Akkor már benned is alapjáraton kihozta a terhesség az emberek iránti undort.
Én amúgy sem bírtam a tömeget, és ha valaki közel állt hozzám, de most egyenesen rosszúl tudok tőle lenni.
Nekem ne mutasd be a büdös és igénytelen embereket. A munkahelyemre (lottózó-újság-ajándéküzlet) napjában százával jártak be ilyenek. Volt olyan, aminek a gombás, varas, penész színű körmétől bőrgyulladást kaptam. Amikor elmentem a bőrgyógyászhoz egyből azt kérdezte, hogy van-e a családban erősen gombás körmű egyén? Mondtam nincs senki.Kérdezte hol dolgozom, és egyből mondta, hogy ezt varas körmű egyéntől kaptam el. És még jó, hogy időben mentem...
:))) engem a cigifüst nem zavar, de a büdösséget egyszerűen nem bírom... ma voltam postán, 6-an álltak előttem, iszonyat büdi volt az egyik papa, azt hittem rosszul leszek... na mindegy lement a sor, aztán odaadtam az ablakon a csekkemet és onnan is valami írtózatos hónalj szag jött ki a postástól... hát hogy ilyen igénytelen nők legyenek... alig vártam, hogy kijöjjek és szippantsak egy nagy friss levegőt...
Nem csak te vagy ezzel így. Én dfolyamatosan morgok az utcán, hogy milyen bunkó emberek vannak. Látják, hogy hömpölyög az utcán a kismama, és mellette a gyereke. de azért a képünkbe fújják a bagófüstöt.
A lépcsőházunkba december végén nyitott egy kozmetika. És a szok kis picsa a lépcsőházban már rágyújt és eldobja a csikket. Na én ezért össze is vesztem a tulajékkal. Azóta nincs is semmi probléma a cigivel.
mondtam neki, hogy mire felérek a másodikra a két gyerekkel már a füstől tartósítva lesznek. Ja meg írtam egy szép levelet az lépcsőház ajtóra, hogy hol szívják a cigijüket! De ezt nem részletezem, mert voltak benne cifra dolgok!
:)))) én az emberek szagát nem bírom:)) hogy milyen büdös emberek vannak halljátok:DDD
egyik ismerősőm csinálta nekünk:)))
Meg a lakásban terjengő kávészag.
a férjem most főzőtt magának kávét, és én már teljesen rosszul vagyok tőle. Én amúgy sem kávéztam a terhességem előtt közel 3 éve. Így most szellőztetem a lakást és közben a székhez fagyok!
Dun, gyönyörködök a babaszobátokban :-) Mit mondtál, hol is vetted ezeket a Disney -figurákat? Nekem is nagyon tetszik.
akkor csak figyeld meg, hogy lejjebb megy-e ahogy múlik a náthád
nem tudtam:) eddig nekem is tökéletes volt, mindig 110/70-et mérnek
Azt tudtátok, hogy a hormoningadozás is emeli a vérnyomást?
ÉN IS EBBEN REMÉNYKEDEM!!!
Ezért írtam nagybetűkkel.
Jobb is ha rendszeresen méred a vérnyomásodat, mert ezzel nem szabad játszani. Nekem is az előző terhességnél úgy szökött fel két hét alatt 170-ig a vérnyomásom, hogy semmit sem éreztem magamon.
Na mi ezért is vetünk egy vérnyomás mérőt magunknak!
Sztem a háziorvos semmire sem jó. Neki jó, hogy minden egyes betege után pénzt kap minden hónapban, akkor is, ha már 2 éve a tájékán sem voltunk. Arra jó, hogy kiadja a táppénzes papírt.
nem lehet, hogy a náthád is megemeli kicsit? meg ez a hülye időjárás?
Igen.
Én minden nap megmérem, és két napja uti a 130/80-at a szokásos 110-120/70-80 helyett. De a fejem szét akar szakadni úgy fáj.
így most naponta többször is megmérem, és tegnap este mikor kisütött a napocska, akkor lement 120/80-ra!
Hát az én védőnőm ma volt itt, de a leleletemen kívül mást nem hozott magával. mondtam, hogy én már többet nem megyek tanácsadásra. Mondta nem baj, majd Ő kijön. Addig meg kérek majd kölcsön a Nagymamámtól egy vérnyomásmérőt, neki úgyis kettő van.
nagyon durva! pedig ezzel nem szabadna így játszani... a durvát nem kezelik a kisebb gondból meg elefántot csinálnak... durva...
egyik kolléganőmnek is rossz lett a terheléses vércukra, na ő pl inzulinozza magát, épp az előbb beszéltem vele, hogy egyben vannak-e még, de még igen, ma töltötte be a 40-ik hetet:)
De tényleg röhej a dolog, mert a testvérem elment dokihoz, hogy a műtött sebe a lábán elkezdett fekélyesedni. Ekkor mért neki vércukrot, és 22-t mért. És erre csak gyógyszert kapott.
Ja apukám is elment, mert otthon mérték neki (anyukám miatt) és neki is folyamatosan magasabb volt. A doki el sem külte laborba, csak így látatlanban felírta a gyógyszert neki. Tök jó háziorvosunk van, ugye?
Rágondolni is rossz, egy fiatal egészséges nő és inzulinozza magát... Mint pl. Erős Antónia. Na, azon sem látszik, hogy napi többször oltja magát szegény.
csak mostanában lett magas a vérnyomásod?
izgulni fogok:) meg nagyon szoríítok:))))
Csak azért kérdeztem, hátha kicsit magasabb neked is a vérnyomásod a frontoktól, és akkor egy kicsit én is megnyugodtam volna.
Azért a védőnők belehalnának, ha kimennek a kismamához vinnének egy vérnyomásmérőt és egy vizelt tesztcsíkot, hogy ellenőrizzék a kismamát!
bizony! amikor kiderült, hogy nem jó a leletem akkor hívtam fel a dokimat, aki a barátnőm is, ő mesélte, hogy anno ez nem így volt ám...
További ajánlott fórumok: