2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Oké!
Én is lépek, mert valki a pocakomban, isamért a bordáimat rugdossa, hogy sokat ültem egyhelyben!
Majd este csevegünk!
Én is megyek, megkeresem a Rennie-t mert nagyon sok a savam, most nem bírom ki, hogy ne vegyem be
Siess vissza és addig is vigyázz magatokra!
Pusszi!
szoríítok, ha nem tudok itt lenni akkor várom az üzenetet, hogy mi van!!!!!
húúú feljött a savam... de utálom ezt...
Lányok, én lelépek készülődni, mennem kell az orvoshoz.
Amint tudok jövök! Addig is nagy puszi nektek! :-)
Hát szerintem azért napi 10-20 perc biztos lesz, hogy leírjuk mi is történt velünk. Ezért kell ezt a fórumot a babák születése után is továbbvinni. Mert itt kevesebbet kell majd visszaolvasni, mint a másik fórumon!
igen Te vagy a 11-ik a listán:)
Akkor én Banya után a 11. vagyok rajta ugye?
de tény már nem olyan az a topik mint régebben... sokkal összetartóbbak voltak régen
Igen, inkább legyen több, mert lehet sőt biztosm hogy egy nap többször is átfogod öltözetni, mert valmi baleset történik a rucival. Így is állandóan mosni és vasalni fogsz az első időben!
Sztem a babák mellett majd mi sem nézünk be ide napi rendszerességgel! De ez lesz aztán az élet rendje :-)
dehogy akadt meg, épp tegnap ijedtem meg, hogy 10-ről előrébb mentem 9-re:DDD
Néztétek mostanában a másik fórumon, hogy megakadt a sor a várólisztán. Igaz sokan az elejéről már nem is igazán jönnek beszélgetni velünk toplistásokkal!
inkább több mint kevesebb:)
igen, és lehet, hogy nagy gyerek vagyok de én ezt még mindig így érzem!
Én számoltam éppen, hogy rengeteg 56-62-es ruhánk van, sztem felét nem is fogjuk tudni felvenni egyszer sem.
Ezt tudom tanúsítani. A lányom dec.21-én született ,és az anyosom mindig egybe tartja a karácsonnyal a szülinapját.
De anyukámék és mi nem, mert tudjuk, hogy alig várja hogy mit is kap a szülinapjára!
Igen, nőnapra én is babaruhát kaptam a páromtól. Az apukámtól meg kombidreszt de a pocaklakóra is gondolt és neki is vett egy csomag badyt!
Hát nem aranyosak? Tudják, hogy utálom a vágott virágokat!
nagy kicseszés, hogy nem figyelnek erre oda! sokan azt mondják, hogy nem számít, pedig tapasztalatból tudom, hogy de igenis számít! Én utálom, hogy így van!
Bölcs Asszony! :-)) Mi is megbeszéltük, hogy jön nem költünk most Apa névnapjára /Gábor/ mert a kőművesek most éppen elég pénzt elvittek, meg ugye az építőanyag sem két forint. De nagyon kellett a zárt terasz a ház elé, mert állandóan tele volt az ajtó előtt falevéllel meg porral, hiába takarítottam fel naponta. A babakocsit is ott fogom tartani. Kell a szülésre is a pénz. Most meg Apa eldöntötte, hogy körbefesti kívül az egész házat, mert tavaly ahogy ablakcsere volt az már nem lett megcsinálva. A festék is nagyon sokba kerül, még úgy is, hogy Ő festi körbe. Szóval van most kiadás rendesen...De gondolom mindeütt ez a helyzet..
Csak gondolj abba bele, mennyi olyan lökött van, aki azta nevet adja a gyerekének amit éppen az nap van, mikor született!
bizony:) most én sem magam tartom fontosnak:) inkább vegyek meg mindent a babumnak:) nem kell nekem semmi:)
Na mi karácsonykor voltunk így. Kérdezte, hogy melyik telefont néztem ki magamnak. Én közöltem hoyg egy állandóan csörgő szarra nem fogok 70 ezret költeni. Abból megveszem a kiságyat a matracot és az ágyneműt. Na a drágám ezt megértette és így a pént adta oda inkább.
Most is azzal idegesít, hogy mit kérek a név és szülinapra majd. Erre a válasz több tiszteletet és figyelmet! Mondam még neki hogy a doki kifizetése és a szülésznő díja lesz az ajándékom!
erre is gondoltam már én is:)
Nálunk a baba Apa születésnapi ajándékaként várható, ápr. 30. körül. :-))
az teljesen jó, na de az enyém eléggé kicseszéses:DDDD
További ajánlott fórumok: