2 hónapos kislányomnak hat napja nincs széklete! Hány napig normális, hogy nem kakil?A kedélyállapota jó... (tudásbázis)
4. Cszsuka
2009. febr. 2. 10:06
Szia!
Az én kislányom is így volt, s az orvostól kaptunk receptre egy úgynevezett "szélcsövet", aminek segítségével aztán rásegítettünk, hogy legyen ingere.
Ha szopik (vagyis anyatejes), akkor előfordulhat, hogy nem iszol elég vizet, s így ő sem jut eléghez, emiatt lehet szorulása, jobban mondva emiatt lehet, hogy nincs széklete. Persze, ezer oka lehet, de ezt a legegyszerűbb kipróbálni.
3. Medina07
2009. febr. 2. 10:05
Adjál neki jó cukros kamillateát. Ha ez se használ, akkor lehet kapni gyógyszertárba Espumisan cseppet, abból adjál neki. 6 nap már elég sok. Ha ma se lesz széklete, akkor hívd fel a gyerekorvost. Én úgy tudom, hogy max egy hetet várnak.
2. vereskati
2009. febr. 2. 10:04
Ez már biztosan nem jó. Anyatejes?
1. Grosshaus
2009. febr. 2. 10:03
2hónapos kislányomnak 6napja nincs széklete!Hány napig normális, hogy nem kakil?A kedélyállapota jó...
További ajánlott fórumok:
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- 2éves kislányomnak nagyon kemény a széklete, alig tud székletelni, mit lehet tenni?
- 15 hónapos a kislányom -még szopizik - 3 napja késik a menstruációm, lehetek várandós?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- A 6 hónapos kislányom (koraszülött baba) már pár napja nem nagyon akar szopizni, sőt még cumisüvegből se nagyon akar enni. Mit csináljak?
- Mitől lehet? 2 és fél éves kislányomnak már jópár hete minden nap minimum 6-szor van széklete?