Betegség után dolgozatírás (beszélgetés)
Lenyomozza a tanárnő vagy mi? :D Ugyanmár
Nem kell indokolni, igazolod és kész.
Sztem kicsit túlpörögted. :)
Nem gondolnám, hogy egy napra bármelyik orvos is beküldi a félig beteg gyereket közösségbe. Én még sosem láttam ilyet, és sztem nincs is ilyen.
(22 éves a nagyobbik gyerekem, van egy kisebb is, soha ilyet nem tapasztaltam, mert butaság)
És azt sem gondolnám, hogy pénteken megiratná egy elsőssel a dolgozatot a tanár, mikor tudja, hogy valszeg alig tudott gyakorolni a betegség miatt. Ha jól értettem csak kérdezte, hogy mikor tudná megírni. Te meg megmondod, hogy jövőhéten. :D
Sztem mindenkettőről a rosszat feltételezted, az orvos hétfőn fogja amúgy is csak iskolába engedni.
Ó de szuper! Akkor igazából nincs min gondolkodni, ha nem sikerül megegyezni az orvossal.
Az én gyerekeim már rég egyetemisták, azért nem tudtam, hogy változtattak a napok számán. Amúgy éppen ideje volt már! :)
Akkor nem minősítem inkább az orvost. Meg a tanárt sem, aki egy gyerekkel 2 hét betegség után rögtön dolgozatot irat.
Én a helyedben kérném az orvost, hogy holnap még ne engedje a gyereket suliba. Ha mégis, akkor szülőként tudod azt az egy napot igazolni. Gondolom, még létezik a 3 nap, amit a szülő igazolhat. Egyet igazolsz, másik 2 még megmarad.
Bocs lemaradt,,tehát,,, majdnem mindegy hogy péntek vagy hétfő.
Ilyen beesik,,tudom nem mutat szépen egy rossz jegy de nem a világvége.
A tanárnő helyében én nem íratnék dolit 2 hete hiányzó gyerekkel,,de ezt mi nem tudhatjuk.
Ha viszont 2 hétig(esetleg) semmit sem tanult,,akkor majdnem mindegy.
Sziasztok!
A kisfiam 2 hete beteg, ma kell visszamenni az orvoshoz! A tanítónéni azt írta, hogy megiratja a dolgozatokat, ha visszamegy! Szerintetek első nap (péntek) megíratja vagy csak hétfőn? Amúgy holnap lesz a névnapja, kikönyörögjem az orvostól még a holnapi napot? Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?
- Ha valakit kirúgnak az iskolából, utána mehet egyből munkanélkülire? Kap pénzt, ha betegség miatt nem mehet se iskolába se dolgozni?
- 4 havi gyógyszer szedés után kigyógyult valaki a gombás betegségből?
- A fogkefén nem maradnak ott a bacik egy betegség, vírus után? Nem lehet újra megbetegedni tőlük?
- Te mit tennél, ha a gyereked 2, 5 hét betegség után megy oviba és a 3.napon betegen jönne haza?
- Milyen betegségeket, tüneteket vonhat maga után, állandó 4-5-ös TSH-szint?