Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 17 éves gyereknek saját autó?! fórum

17 éves gyereknek saját autó?! (beszélgetés)

1 2 3
2021. jan. 3. 23:13
Apósom felkínálta neki a sajátját (régi Fiat). Ő már ritkán vezet. Az nem kell neki.
2021. jan. 3. 23:09

Az önállótlant úgy értem, hogy nincs saját keresete. Abban az esetben ha tönkremegy az autó, széttöri minket terhel. Természetesen a benzint is mi fizetnénk. Nem tanulná meg, hogy ez nem ingyen van.

Nem akarom beadni a derekam, de rohadt fárasztó a hetek óta tartó hiszti. Szemtelenül követelőzik. A jogsi még csak 2 hetes.

8. Guruljka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 3. 23:07

"Eddig is mindent megkapott, ezért van most a mindennapos rinya. Már rosszul vagyok tőle. Maximum ezért vennék."

Szóval jól elkényeztetted, és most is tudja, hogy csak kellő kitartással kell rinyálnia, megkapja az autót.

7. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 3. 23:03

Az attól függ, milyen a gyerek. Te ismered a gyerekedet. Azt írod önállótlan...

Én egy általam nevelt 17 évesnek simán vennék autót. Hogy te milyen értékrendet adtál át a lányodnak, azt te tudod.

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 3. 22:58

Te ismered, te írod róla, hogy önállótlan.

Mennyire van szüksége autóra a hétköznapokban?

Vezesse egy évig a családi autót. Meglátjátok mennyire felelőségteljes.

Csak azért, mert a másiknak van nem vennék neki. Ez nem indok.

5. andi6020 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 3. 22:56
A rinya miatt pont nem vennék semmit.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 3. 22:37
Te tudod, mennyire érett, megbízható.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2021. jan. 3. 22:37
Igen, hülyeségnek tartom, mert így nem tanulja meg értékelni a dolgait. Eddig is mindent megkapott, ezért van most a mindennapos rinya. Már rosszul vagyok tőle. Maximum ezért vennék.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 3. 22:27

Én vettem mindkettőnek. Mondjuk nem hisztizett egyik sem. Bár okuk sem volt rá, tudták, hogy lesz, ahogy kézben van a jogsi. Sőt, még hamarabb is.

Ha te hülyeségnek tartod, akkor ne vegyél.

2021. jan. 3. 22:19

Jó ötletnek gondoljátok? Venni egy kamasz, önállótlan gyereknek egy autót?

Lányom egész napokat hisztizik, mert a barátnője (17 éves) kapott egy használt autót. A szülei vették, ők is tankolják neki. Nem állunk rosszul, mi is megtehetnénk, de hülyeségnek tartom. Manapság ez mennyire szokás? Én úgy tartom, hogy dolgozzon meg érte és vegye meg saját pénzen!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook