15 éves lány egy 35 éves férfival? (beszélgetés)
Ez így van!
És akár vissza is térhetünk az alapkérdéshez, hogy bele kell-e avatkoznia egy kívülállónak mások magánéletébe!?
Változatlanul az a véleményem, hogy foglalkozzon saját magával és a gyermekeivel!
Így már mindjárt más :))
Valahol ez lenne a követendő ,minden családba,hogy megteremtsük azt a légkört,hogy bármikor ,bármilyen gondja ,baja van ,hozzánk fordulhasson ,ha akar,ha nem akkor megadjuk neki azt a bizonyos magánszférát,amire egyre idősebb korukban szükségük van,szerintem,legalábbis.
Persze tini korban nem egy szülő gyerek viszony csúszik ki ebből az idilli képből,és korán sem biztos,hogy egyből "bűnösnek " kell beállítani a szülőt.
Mivel eddig komoly barátnője nem volt és jelenleg sincs, szerinted kivel kellene megbeszélnie a dolgait?
Persze vannak barátai, haverjai, de hasonló korúak, és tapasztalt "felnőtt" véleményére is kíváncsi.
Küldjem a szomszédba, vagy ide a hoxára, ha tanácsot kér??
Egyébként visszakozom: nem MINDENT, csak a lényeges dolgokat, amiben bizonytalan.
Nem értettél meg!!
SOHA nem kutakodtam a fiam után!
Viszont tudja, hogy ha tanácsra, vagy bármilyen segítségre szüksége van,nem kell sunnyognia, hanem bátran és nyiltan fordulhat a szüleihez!
Pici kora óta így neveltük.
Ezt őszinteséggel "hálálja" meg.
Ezért tudok/tudunk róla mindent/vagy, hogy másnak is tetszen: szinte mindent!
Valóban, lett volna olyan. De az én anyám előbb tudta a dolgaimat, mint én magam. (egy kis túlzással:)) ). És én is ilyen vagyok, mert odafigyelek a gyerekemre.
Ha ez beteges (egyesek szerint), akkor beteg vagyok.
Valóban nem, az apjával is beszél a dolgairól.
:))
Amiről nem tudsz, arról nem fogod azt sem mondani, hogy nem tudsz róla (mivel nem tudsz még a létezéséről sem). Így nem tudod a fiadról való tudásanyagot a teljes tudásanyaghoz viszonyítani, következésképp azt sem tudod megmondani, mindent tudsz-e, avagy a teljes igazság hány százalékának vagy birtokában.
(Ez logikai úton belátható.)
De ha mégis úgy van ahogy állítja,hogy "mindent" vele beszél meg,na azt jobban betegesnek tartom,mint egy 15 éves felnőttes lányt ,egy vén kujonnal együtt látni.
:)
Furcsállod?
Pedig így van!
Persze te ezt is jobban tudod!
Hehe, vagy nem hehe, az az anyukát minősíti!
Az én fiam 18 éves, de mindet (!!!) tudok róla, mert elmondja. Kényszerítés, kérdezgetés nélkül!
Mert úgy van nevelve, mert meg van hallgatva.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Mi a címe annak a filmnek, amelyben az anya rákos lesz és megismerkedik egy fiatalabb férfival, aki felneveli a lányát?
- Milyen papírokra van szükség, ha egy magyar lány itthon akar összeházasodni egy osztrák férfival?