15 éves lány egy 35 éves férfival? (beszélgetés)
Leszögezném, hogy én sem tartom helyesnek, de tisztázzunk pár dolgot a félreértések elkerülése végett.
1.) Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, azaz, ha mindkét alany a 14. életévét betöltötte, már bármit csinálhatnak egymással (természetesen kölcsönös beleegyezéses alapon), tehát nem büntetendő a szexuális kapcsolat.
2.) Miért lenne feltétlen terhes a lány? A pasi nem ismeri az óvszer fogalmát? Mert akkor viszont a lánynak kell ismernie, mivel tudtommal elég jól nyomják a lányok körében a felvilágosító órákat az iskolákban.
Erre mondaná az egyik barátom, hogy "baba-ba*zó"... mármint a pasi...hehe.. :))
Amugy meg.. felfordult a gyomrom a kérdéstől...
Ha beleképzelek, hogy pl a 14 éves kicsi barátnőm össze jönne egy 34 éves pasival..brr... végső soron az apja is 34 .. brr...na jobb bele sem gondolni... :D
-:D
En sem vagyok erkölcs csösz :)
De , vilagos hogy egy 35-eves,tapasztalt ficko azt csinal egy 15-eves gyerekkel amit akar es hat ez az ami felhaborito , szerintem.
hát, nem tudom. Én ismerek olyan párt, akik amikor összejöttek, a lány még ált. iskolás volt, ha jól emléxem 6. osztályos amikor elkezdett neki udvarolni a mostani férje. Akkor még nem adta be a derekát, de 7.-es korában már igen. A pasi akkor már diplomás, dolgozó ember volt. Elmúlt 25 éves. Nem azért keresett ilyen fiatal párt magának, mert beteg volt agyilag, hanem mert méllyen vallásos ember, és mindenképpen olyan feleséget akart, aki még szűz, aki még nem volt ffivel. Amúgy az Anita mutatós is volt (ma sem nevezhető csöcsös-faros asszonykának, nemhogy akkor). Egyszerű, de mutatós. Akkor mi is abberáltnak tartottuk a férjét, mert azért egy 12-13 éves lány, akár hogy is nézem, még gyerek. De azóta is együtt vannak, most jön az első baba, és szeretik egymást. Mellesleg, Anita 2 évvel fiatalabb, mint én, azaz 29 éves.
Ki tudja, miért keresi a szóban forgó pasi is fiatal lány mellett a boldogságát?
Huh, szerintem a pasas nem normális az biztos...meg a lánnyal sincs minden rendben, mert egy 35 éves pasi nem teheti boldoggá...ez abszurd. Ha most még nem is, de késõb kiüt a korkülönbség, gátolni fogja a szabadságát, nem tudja kibulizni, kiélni magát...nagyon fura sztori.
15 voltam, mikor megismertem az exemet, aki 8 évvel volt idõsebb. Szüleim nagyon rosszalták, de eleinte nem is volt komoly a kapcsolat. Szakítottunk, mert nem illettünk össze. Még az a 8 év is sok volt nekem, mert nem egyezett semmi.
Az egyik ismerõsünknek a lánya most 20 éves, jóideje egy 37 éves pasival lakik külön. õk jól megvannak, láthatóan boldogok. Mindenki másképp fogja fel. Szerintem 15 éveshez akkor sem illik a 35 éves. Fujjj
Nem normalis es ebben az esetben kizart dolog az hogy a kislany valasztotta volna a 35-eves ferfit !
En a helyedben figyelmeztetnem a lany szuleit azonnal !
Ez nem normális!!! Bocsi,de ilyent nem tesz akinek van egy kis felelősségtudta...miért nem saját korosztályából válogat, akiknek van némi élettapaszalata...és ha valami bajt csinál, akkor otthagyja a lányt azonnal??
micsoda dolog ez!!!
Persze, hogy nem ugyan az!
De az én tapasztalatom, hogy a generációs különbség kiütközik. És még nem találkoztam ellenpéldával, hogy tizen-huszonév korkülönbséggel szuperül müködne egy kapcsolat.És itt lehet valaki huszon-harminc-negyven éves is:)
Persze, ebben az esetben a pasival kellene elbeszélgetni, hogy talán nem kellene a kislányt belerángatni ebbe a kapcsolatba:(
Azért azt is lehetne értékelni, hogy a 15 éves kislánynak milyen a családi háttere, mert az sem mindegy!- miért fordul meg a kislány fejében, hogy apjakorabeli pasi mellett mit is akar? :)
15 éves lány a mai világban már nem csak barbizik...
Saját gondolatom az,hogy a lányok egy része manapság már 14-15 évesen olyanok mint egy nagykorú... Lehet a pasi nem az igazi korát tudja...
Ilyen kevés információ alapján, az én véleményem az, hogy a lány az apját keresi a párjában.
Hozzá teszem nem tudom milyen az, apa-lány kapcsolat.
De az is lehet, hogy a férfinak vannak "ferde" hajlamai.
Vagy a férfi annyira "gáz", hogy normális nőt nem talál magának?
De az tuti, hogy a lányom felvette volna a "néhai" előnevet, ha tizenötévesen egy ilyen korú hapsival állíthaza!
Még szerencse, hogy többé-kevésbé "jól" van összerakva.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Mi a címe annak a filmnek, amelyben az anya rákos lesz és megismerkedik egy fiatalabb férfival, aki felneveli a lányát?
- Milyen papírokra van szükség, ha egy magyar lány itthon akar összeházasodni egy osztrák férfival?