13éves kislány szült a nagyapjától gyereket! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szörnyű ami azzal a kislánnyal történt.Én saját tapasztalattal rendelkezem.Ne voltam több mint 7 éves.Az iskolából hazafelé mindíg bekellett menni a nagymamához és a "papához".A papa minden nap lehívott magával valamilyen ürüggyel a pincébe és leszo...ta magát velem.Amikor ez kiderült még én voltam a szemét kis ku..a-azt is mondták,hogy biztosan én provokáltam ki-és senki sem hitt nekem.Ennek már 19 éve,azóta boldog anyuka és feleség vagyok,de még mindíg bennem élnek ezek a szőrnyű emlékek.(annyit még tudni kell erről a dologról,hogy nevelőszüleim voltak!!)
5-10 év?
Nagyon méltányos vagy.
Egyébként a pedofíliát odabent sem pártolják túlságosan, lehet pár hónap múlva egyik cellatársnak elszalad a keze.
Én is azt hallottam,hogy a kislány szellemi fogyatékos,és süket-néma.:(
A nagyapáról ilyet nem hallottam,de ha én döntenék tuti nem úszná meg 5-10évvel...
itt a cikk:
Egy pellérdi cigánypurdé 12 évesen szült, ráadásul a nagyapja csinálta fel - kiszámolhatóan 11 éves kora körül.
Mostanra a kereskedelmi TV-k közvetítésével kiderült, hogy az illető lány értelmi és testi (süketnéma) fogyatékos.
Somogy és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye beszámolója szerint a megrontás továbbra is számottevő a szokásjog szerint élő roma nemzetiségű családoknál. Sértetté válásukban szerepet játszik az alacsony iskolázottság, a nagyon magas munkanélküliség, az alacsony konfliktusmegoldó képesség, a gyakran antiszociális, provokáló magatartás is."
nem bantottal meg :)
csak azt gondoltam, valami naluk sem stimmelhet
nem akartalak megbántani.azt nem tudom,hogy ő (mármint a nagypapa)fogyatékos-e.én azt sem hallottam,hogy a családból többen bántották a kislányt.ezt itt olvastam.
rosszul fogalmaztam meg:szerintem aki egy gyereket ilyen formában bánt,az nem mormális.
Áhh,most mondták a rádióban.
5-10évet kaphat.Hát bravó,Gratulálok az igazságszolgáltatásnak...az ilyennek valóban meg kell adni az esélyt,hogy még szabad lábon legyen...pfffff...
Az élet sajnos nem zajlik rendesmederben---ez pont erre példa.
A pedofilokat gyűlőlöm mindennál jobban:(((
+családba marad+fogyatékosság.
Az ijennek még az akasztás is megváltó volna.
...és még ő védekezik./:PPPPPPP
Azt hallottam, hogy gond van a kislánnyal.
Szép család. A baba egészséges? Nem csodálnám ha beteg lenne. Pont most hallottam, hogy örökbe adják.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Aki nem akar gyereket ide!!!
- Nem akarok gyereket!
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?