1000 kalóriás diéta (beszélgetés)
Nem adom fel, elhatároztam hogy lefogyok!
Nem csak jól hangzik, de nagyon fincsi is volt...hm..csak kevéske.Éhes nem vagyok tőle,de az ízlelő bimbókat tudtam volna még szórakoztatni vele.
Az egészben csak 139 kcal van.
Örülök hogy boldog vagy!
Én nem mondhatom el ugyanezt.A mai napom nagy káosz volt.Nem evés téren, hanem más miatt.Na meg azért mert kezd a fogyásom megállni.
Szia!
De jó hogy jöttél már nagyon unatkoztam.Az én vacsim,1 szelet korpás kenyér,egy szelet pulyka sonka,1 szelet zsírszegény sajt, fél tükörtojás, tea.
Megjöttem.Mi újság?Én ma tök keveset ettem.Boldog vagyok
Reggeli:két szelet bakonyi barna kenyér májkrémmel
Ebéd:egy kis kacsacomb(109g)+ fél alma
Vacsi:DM-es shake
1000 kalóriába nagyon sok minden belefér:)))
Egyébként ha pl rendeled az ebédet, számolgatnod sem kell, mert a legtöbb szállítócég az étel mellé odaírja, a kalóriát stb. Egy foodos ebéd pl. 400-650 kalória között mozog. Így még simán marad legalább 400 kalóriád a napra, tehát egyáltalán nem kell éhezned. Pl ha reggelire megeszel 2 tojásból rántottát vagy tükörtojást, és mellé szeletelt kenyeret pirítva + ez az ebéd, az kb. 1200 kalória. Ha 100-200 kalóriával többet eszel, az sem baj, akkor is fogyni fogsz. Délután inkább nem kell már enni, de ha muszáj akkor ha megeszel egy zöld almát az nincs 50 kalória ha jól tudom. Salátával még dúsíthatod is az ételt. Ha pedig ingerlékeny lennél akkor vegyél magnéziumtablettát (pezsgőt) én a rossmannban 199 ft-ért vettem ,és reggelente ezzel indítom a napot.
Fogyni pedig azért fogsz, mert a kalória bevitel a magasságodtól függ, és a munkád milyenségétől. Ha a megadottnál 500kalóriával kevesebbet eszel, már siker lesz a vége.:)
Szia!
Mennyit fogytál?
Jó reggelt mindenkinek!Szia Kiara25!
Sok sikert és kitartást kívánok!
Holnap megyek a mázsára...szerintem most nem fogytam, de holnap kiderül!
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Az 1000 kcal csak a napi alap anyagcserét fedezi,tehát ha ülsz egész nap akkor is fogyni fogsz vele.Én idáig nem nagyon tornáztam, sőt az első héten egyáltalán nem.Mégis lement 2 kiló 1 hét alatt.Mostanában minden nap tornázok mert megnőtt a "bűnözgetésre" a hajlamom, s van úgy hogy engedek is a kísértésnek.Na én ezt a kis +kalóriát letornázom.Nem kell lelki ismeret furdalásnak lenni ha egy kicsit többet ettünk!Nem vagyunk gépek amit beállítanak mit pl. az autókat hogy mennyit fogyasszak 100km-n. A lényeg hogy a hét nagy részén próbáljuk meg betartani azt az ezret,hétvégén lazítani.Így lehet kibírni!Sok sikert nektek is!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Kinek milyen tapasztalata van a kalóriaszámlálós diétával?
- Mi a véleményed a negatív kalóriás ételekről és a diétáról?
- Diéta kalóriaszámlálással
- "Negatív" kalóriás diéta