100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
attól függ a fallabda közben milyen inteziven kell ugrálni
a cardió mozgás az nem a 3.zóna pulzus szempontjából? az aerob zóna meg a 2.-es zsirégető zóna?
A kardió gépek a fittnesben: a futópad, az evezőpad, az eliptikus, a taposó, a fekvő bicaj... Ezeken mérik (már a jobbakon) a pulzust és a vérnyomást is...
Én a fallabdát nem mondanám Cardiónak, de én sem értek hozzá... Azon csodálkozom, hogy Dorykának nincs semmi baja tőle, mert ugye nem egy gerinc kimélő sportág...:((
Fogalmam sincs,én nem vagyok szakértő.Sok sok éve nem mozogtam,örülük hogy járni tudtam.
Kérdezd Soldiert ő a szakértő.
mennyire megy fel a pulzus egy ilyen kardió nálad? van róla valami sejtésed? :)
most lehet fogalmi zavaraim vannak ... mi különbség az aerob és a kardió között? a kardió az erősebb pulzusú, igaz ?
a futás, kocogás akkor most mi, kardió vagy aerob?
pont azért dicsérik az izét a canderelnek, mert állitólag az aszpartam jobb izű (nekem tök mind1, csak édes legyen)
hogy melyik édesítőszerrel okozunk nagyobb bajt, azt biztosan senki se tudja, csak mostanában felkapták ezeket a hireket az aszpartamról, hogy ez rosszabb mint a többiek.
az a biztos, hogy ha használunk is édesítőszereket, nem szabad sokat egy nap, és akkor annyira csak nem lehet baj, nem igaz? én a pötyit használom, de ki tudja, lehet hogy a szacharin vagy a ciklamát még károsabb mint az aszpartam, csak most ez utóbbiról kárognak többet a dokik.
a méz meg hizlal (az édesítőkhöz képest). :PPPP
Semmi probléma.. NO PROBLÉMO!!! :DDDD
Én is csináltam,kb 1 hónapja és 1 óra után majdnem belehaltam.. :))) nem kötözködni akartam dory.. :)
A canderelt dicsérik? Az ize miatt, vagy azért mert egészséges?
Állitólag az aszpartamnak finomabb ize van, mint a ciklamátnak, vagy szacharinnak, azért népszerűbbek az aszpartamos édesítőszerek.
Mondjuk én nem éreztem az ízkülönbséget, nekem "édes" mindegy, iz szempontjából, lényeg, hogy édes legyen... :)
A Süssina az milyen? Nekem otthon az van, én mindenbe azt teszek!
Canderelt pedig olyan sokan dicsérik!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?