100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
állítólag az aszpartam tartalmú édesítőszerek a legkárosabbak (ilyen a Canderel is), aztán ki tudja mi az igaz belőle
de én se birom ki édes íz, azaz édesítőszerek nélkül, én ciklamát alapút használok :)
Most megyek fürdeni,és utána irány a pálya. 17-18 ig kőkemény Squash!!! :)))
Majd írok milyen volt:)))
Nálunk mellékidő és főidő van.
A mellékidő hétköznap reggel 9-16 ig.és a hétvége egész nap:)) Ár: 1900 ft/ óra + ütő 400 ft.
A főidő Hétköznap 16-21 ig 2800 ft/ óra + 400ft ütő.
Ezért úgy gondoltam én is hogy hétköznap megyek egyszer mellékidőben,és a hétvégéből az egyik nap.Nekem ütőm sincs igy nekem a 400ft-ot is fizetnem kell.
A fallabda elég kemény, ha kitartóan csinálod, akkor szaladnak le a kilók.
Én sajnos még a buszhoz sem vagyok hajlandó szaladni, nemhogy labda után. :-)
Szia!
Az édesítőszer sem egészséges, lehet, hogy jobban jársz, ha kevesebb cukrot teszel a kávédba.
(nézd meg miből van az édesítőszer!)
:DDD
A fallabdát én is csípem... de nálam a tenisz a király... csak kéne hozzá egy pár aki szeret teniszezni... szóval valaki?
Jó reggelt! Ma is megyek fallabdázni,de mostmár egy egász órát!!! Remélem bírni fogom.
I ♥ you fallabda!
Én és az Egóm mindenhogy jól érzem magam :P
De igen szeretnék lemenni 70-75 kgra
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?