100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Szia! Köszi!
A nagy kérdés az hogy mindenki másmilyen édesítőszert használ kávéba,sütibe,stb. Valaki ezt a fajtát tartja jónak vki azt.
TE mit ajánlasz,ha kérhetném márkát is írj. Köszi.
Szia!!:)
Igen, még itt! Hallgatlak!:)
A Polar Weight Management (WM21 / WM22 WM41 / WM42) típus súlykontroll céljából. "Képlete egyszerű: ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit étkezéssel beviszel, csökkenni fog a testsúlyod. A POLAR Weight Management termékek úgy néznek ki, mint egy karóra, de valójában magukban rejtik a személyes testsúlykarbantartó programodat, mely az energia egyensúlyon és a testmozgáson alapul.
Add meg a személyes adataidat és az elérni kívánt testsúlyt és a WM óra máris elkészíti a programodat, mely meghatározza azt a kalóriamennyiséget, melyet edzéssel kell elégetned, illetve táplálkozással be kell vinned. Kövesd a program utasításait, valamint figyeld az órádon az elért változásokat."
Itt utána tudsz nézni, mennyibe kerül jelenleg. Érdemes beruházni rá, meglepődnél edzés végére.
Előfordul, hogy a vendégem nem érzi a magas pulzusszámot, hajtja magát (nincs értelme!!!), izzad, közben más pulzustartományok között végzi az edzést, ami nem célravezető. Elmagyaráztam miért fontos a pulzuskontroll, megvásárolta az órát (itt hangsúlyozom, nem vagyok viszonteladó!!), és lazábban, örömét lelve, mégis hatékonyabban hajtotta végre az órát!!! ;-)
:(
HOl van az az edzés?!?
:) Szeretnék inkognitóban maradni. Az egész életem a sportról, média stb.. szól, hadd segítsek a háttérből! :D
Ha nagyon kiváncsi lennél rám, szeretettel várlak egy edzésemre!!! Akár Mindnyájatokat!!:)
Jó reggelt Mindenkinek!
Kedves Icus, a kérdésedre válaszolva:
magas szénhidráttartalmú növényi, illetve magas fehérjetartalmú állati táplálék nem fogyasztható egyszerre, mert az így együtt fogyasztott táplálékok (pl. hús és magas keményítõtartalmú köret, például tészta, rizs, kenyér) nem emésztõdnek meg, hanem rothadásnak indulnak a bélrendszerben.
;-)
Jó reggelt mindenkinek!!
Icus jó korán keltél.
Adri te is meg ellőztél.
szia Icus,.. köszi a dicséretett:).. nagyon jól érzem magam:))) mindig 20-at mondok de minimum még 10 kg-ot szeretnék, és akkor nagyon nagyon jól fogom érezni magam:))) nem sietek vele, a határidő május... "szinte egy idősek vagyunk":)
most megyek szunditani, éjszaka melóztam.
szép napot,sziasztok:)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?