100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
hát hogy mik vannak.. hmmm
Csábítós kis dögök :)))
Nagyon ritkán veszem fel az olyan telefonokat, amik nem jelzik ki a hívószámot! Utálom!!
Ja, egyébként a szám, pedig szinte félpercenként csörgött. Kikellett kapcsolniuk a telcsit, mert lemerült a sok csörgéstől. A szolgáltató meg csak annyit mondott: Tegyenek feljelentést ismeretlen tettes ellen és a rendőrség majd kinyomozza ki a hívó fél!
:DDDDDD El tudom képzelni!?:)
Én nem tettem volna le a telefont olyan hamar!:)
Húúú! Nem is meséltem!!
Tegnap a férjemnek, volt egy rejtett számos hívása. Egy csajszi kereste, aki azt mondta neki, hogy ő az RTL-től van. Egy karácsonyi ajándék műsort szerveznek (vagy valami ilyesmit) És hohy van-e a férjem szerint olyan nő aki őt el tudná csábítani? Mire a férjem kiakadt és csak annyit mondott, neki: Neharagudjon drága én sokat dolgozom és nagyon elfoglalt vagyok, nem érek rá én ilyen hülyeséggel foglalkozni!
Szerintetek mi lehetett ez? A kolléganőm, szerint, lehet, hogy valaki megjelőlte a "Mónika-showba", hogy ezt a pasit el tudná csábítani!:)):((
Ha, nem eszem igen!:)) De, komolyan a ruháimon nagyon észre lehet venni, most már a fehérneműk kezdenek idegesíteni, állandóan lecsúsznak!:))
A héten lesz mélegelés, de szerintem nem ad majd reális értéket, mert múlt hét óta abbahagytam jó néhány gyógyszert és úgy veszem észre vizesedek:(( Legalábbis feszül a kezem, az újjaim:((
:DDDDD!Bocsi a tegnapiért!Nem csak átvitt értelemben szétb.....k a fórumot!:DDDD
Többet nem fordul elő.
Megy a fogyi Icus?
Szerintem meg most vagy babás!:)))Azona fehér mackóson voltál asszonyos!:)
Sziasztok lányok,hogy ityeg?:DDD
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?