07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok csak beköszönök lépek fürdeni majd később jövök este irok naplot sajna nem jol alakul ez az évvége de most nem a párommal van a baj,Szilvia megy majd privi is kösz a drukkot,izzgulást,
Azt modnják 6 hét után már finoman ovatosan lehet tornázgatni ha nem fáj semmi ,persze császár más és ugye ne maratont fuss...
Van az az uj szerkezet amit reklámoznak,hogy ráállsz és kicsi tepeszeket csinálsz én olyat kérek karácsonyra és majd azt ugyis tudom Lídiát magamra kötöm az Auchanba láttam hirdették a tv.-és ár töredékéért:)
Pussz mindenkinek ALLICS még egyben:(
Ibike Eszti megint szunyál??
Sziasztok!!
Szilvi szerintem mehetsz szoliba.
Ibi én nem kenném mással csak direkt gyerekeknek kevert gyógyszertári kenőccsel,főleg ilyen kisbabát.De Te döntesz.
Szia!
Szerintem szoliba még ne járj, főleg, ha vannak csíkjaid, mert azok csak besötétednek.
A krémet mindjárt megnézem...
Szia!
Hogy vagytok?
Ti kenitek a Babót valamivel fürdés után?
Azt nem tudod véletlenül,hogy lehet szoliba járni mostmár? :)
Még megvan. Borzasztó mérges vagyok! /:D/ Mindenki ott beszélget. Hát csodálkoznak a friss anyukák, hogy hiába jönnek ide, mert itt sosincs senki? Délelőtt kérdezünk valamit, délután válaszolunk egymásnak. Tök jó.
Igaz, most én is ugrálok, mert a drágám vinnyog, hiányol. :)
Köszi!:)
Nem tudom, majd megkérdezem a férjemet, hogy mi a probléma.
Egypt ez nagyon szép volt! Tisztára meghatódtam! :) Gratulálok!
Miért nem tudok írni Barni honlapján a Vendégkönyvbe? Amit írok, nem jelenik meg pedig többször is próbálkoztam már?!
Ügyesek voltatok nagyon :-DD
Gratulálok
Sziasztok!
Végre elkészült a szüléstörténetem, akit érdekel, elolvashatja.
Sziasztok!
Jandrea, a kis Barnabás hihetetlenül édes és gyönyörű baba!!!
Nagyon cuki a pofija a 6 hetes képen, nembeszélve a 2 fiú közös képéről is. Szívet melengető, annyira aranyosak együtt! :)