07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szia Panna!
Jól vagyunk, köszönöm szépen! :) Laura tegnap kapott oltást. Szerencsére jól viselte.
Laura csak háton hajlandó aludni. Márk oldalt szeretett, húgom kislánya viszont szintén hason aludt. Azt mondják, hogy hogy ha a baba oldalra tudja forgatni a fejét, akkor nem tud megfulladni. Azért én is félnék egy kicsit, de az én gyerekeim szerencsére nem szeretnek hason fekve aludni. Mi még Márknak vettünk egy oldalt fektető párnát. Nagyon hasznos dolog, Márk szeretett benne aludni. Laurának nem használtam, magam sem tudom, hogy miért. 2000 forint alatt lehet kapni a Brendonban is, a Kikában és biztos máshol is. Tényleg jó találmány.
Szia Contu!
Hogy vagytok?
Hogy alszik Laura? Háton? Hason?
Panni nekem csak hason hajlandó aludni és annyira aggódom érte..
Panna várom a mai naplóbejegyzést! :D
A kis Panni olyan cuki!
Drágám!
Abban azért ne is reménykedj,hogy nem fogod érezni a fájást. :-)
Értem jol van tudom csak vicceltem:-DD
Én is sorszor elütőm:-DD
Akkor te ügyi vagy én semmi ilyenhez nincs kézügyeségem:(
megyek gépet váltok pihizek kicsit:-DD
de jövök csak becuccolok ágyba
mosz????
Nálunk is olyan nyomott de inkább iszonyat hideg és olyan ködös.....te fested a hajad??
Okés akkor csini leszel:-DD
Én is eltüntem kicsit segitettem páromnak,meg ebédeltünk:)Majd este talizunk:-DD
Nekem is úgy volt hogy aug.23-án folyt el a magzatvíz az még oroszlán és másnap született meg így szűz lett.Én oroszlán vagyok.
Hát a csengőhangjától már én is teljesen kész vagyok!!ÁÁÁÁÁ!!
Ez nálunk is igy van ha ő felkell nekem is kell,mert olyan mint egy tank:-DD
Az ébresztő zenéjéről ne is beszéljünk:-D
Na igen pont most beszéltük emberrel van akinek már az 50-es fájás iszonyat és van aki a 100-asnál mosolyog:-DD
Jo lenne kibujna ma már nagyon várom de nem tudom ugy nézki olyan önfejű mint az anyja ha ma születne Nyilas lenne holnaptol Bak,egyik sem ismerős de akkor a Kosbol,hogyan örökölt:-DD
Nem izzgulok inkább már tul lennék rajta és mi van ha nem fogom érezni ez fájás???
na ezt azért irom,mert mikor begyulladt a vesém nem fájt és a doki azt mondta magának orditania kellenne a fájdalomtol :(Ami valahol jo de valahol nem ,mert nem érzem indulni kell és ténleg kipottyan közénk és reggel 3.-an ébredünk:-DD
Ti jol vagytok??
Szia most jutottam ide muffint sütöttem igy korán reggel:-DD
A derekam,hátam nagyon fáj de ennyi igazán más nincs,keményedik a hasam reggel talán volt két kissebb görcsölés de ennyi nem akar kibujni:-DD
Remélem mindenki jol van:-DD