Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zőldborsós párizsiszelet recept

Zőldborsós párizsiszelet recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória -

A Zőldborsós párizsiszelet hozzávalói:
sertéskaraj,vagy pulykamell,vagy csirkemell 6szelet,tojás-liszt-víz keverék fűszerezve,olaj
a kisütéshez.Zőldborsó fél kiló,kicsi só
vegeta,bors
kicsi cukor.


A Zőldborsós párizsiszelet elkészítési módja:
A húsokat vékonyra verjük,befűszerezzük,a palacsintatésztába mártva kisütjük.Közben megfőzzük a borsót annyi vízben, amennyi épp ellepi.Kicsi cukor ,kicsi só.Ha kisült az összes hús, kiöntjük az olajat, belepakoljuk a kisütött húsokat,és a megfőtt borsót ráöntjük a levével együtt, pár percre visszarakjuk a lángra.Majd fedővel lefedve 10-15 percig állni hagyjuk.Párolt rizs, és barackbefőtt illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A zőldborsós párizsiszelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook