Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirke ananászosos édes-savanyú mártással recept

Csirke ananászosos édes-savanyú mártással recept

Elkészítési idő 30 perc

A Csirke ananászosos édes-savanyú mártással hozzávalói:
500g csirkemell(pulykamell)
1 doboz ananasz kompot
pirosarany(csipos)
savanyu uborka kb 8-10 darab
3 kanal liszt
250g csiga laska


A Csirke ananászosos édes-savanyú mártással elkészítési módja:
A csirkemellet felcsikozni es egy pici olajban es vizben megparolni.Az ananasz levet leszurni es felretenni.A savanyu uborkat felvagni kicsi kockara.Mikor megvan a csikemell hozza kell tenni a 3 kanal lisztet es az ananasz levet,ha nem eleg az lehet vizzel vegyiteni.Amikor ez ossze alt hozza tenni az ananaszt es az uborkat.Miutan fellobant a tuzet lezarni es izles szerint izesiteni(so,bors) majd hozza tenni a pirosaranyt ezt is izles szerint. Ha megvan laskat megfozni es evel talalni.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirke ananászosos édes-savanyú mártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook