Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hússzeletek almás-fűszeres bundában recept

Hússzeletek almás-fűszeres bundában recept

A Hússzeletek almás-fűszeres bundában hozzávalói:
4 főre:

8 szelet hús (sertéskaraj,sertéscomb,pulykamell,csirkemell)
2-3 nagyobb alma
2 tojás
liszt
tej
őrölt bors
őrölt szerecsendió
őrölt gyömbér

olaj a sütéshez


A Hússzeletek almás-fűszeres bundában elkészítési módja:
A felszeletelt húst kissé kiverjük,megsózzuk. Az almát megmossuk,meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük. A tojásból,lisztből,tejből sűrű palacsintatésztát készítünk,belekeverjük a lereszelt almát,sót,és a fűszereket ízlés szerint. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk,majd az almás masszába,és forró olajban szép rózsaszínűre sütjük. Sült burgonyát vagy rizst adunk mellé.

Finom és kiadós.


Kategória: Húsételek receptjei


A hússzeletek almás-fűszeres bundában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook