Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gazdag pulykamell recept

Gazdag pulykamell recept

A Gazdag pulykamell hozzávalói:
1db pulykamell
15dkg gépsonka
15dkg sajt
15dkg kenőmájpástétom
2dl tej
2 gerezd fokhagyma
só,tojás,liszt,zsemlemorzsa a panirozáshoz, olaj


A Gazdag pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellfilét négy szeletre vágjuk,kicsit kiveregetjük, éjszakára fokhagymás-sós tejbe áztatjuk.Másnap, a tejből kivett hússzeletekről leitatjuk a tejet, mindegyikre kenőmájast kenünk, amelyre egy szelet sajtot, végül egy sonkaszeletet boritunk. Az összehajtott szeleteket fogpiszkálóval rögzitjük, bepanirozzuk, majd olajban kisütjük. Zöldborsós rizzsel és őszbarackkompóttal a legfinomabb, de bármilyen salátával kinálhatjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gazdag pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook