Zokni viselése alvás közben (beszélgetés)
Vannak dolgok amikben egyformák vagyunk, és vannak amikben nem.
Szóóóóóóval, a végén kiderűl, h a lábunk között van a különbség.
Ilyen eszközökkel mérik a cipő méretet.
Általában a DM-ben vett fehér pamutban alszom el, de kiteszem a lábam a takaró alól, és éjjel le is kerül a lábamról. De amíg ébren vagyok, jó hogy rajtam van.
A szintén DM-ben vett kesztyűt is használom, bekenem a kezem jó vastagon és azt húzom a kezeimre.
Terelés nélkül, sokféle női cipő van.
Változóak a méretek. Pl. férfi kabát pontosan jó/passzol.
A női dolgokat nem ismerem.
Azt akartam pedig, a cipő csak terelés volt.😉
nem tudok honnan venni széles orrú tornacipőt. legjobb a bejárós üzlet lenne, de itt a környéken nincs olyan. Ahol a neten lehet kapni, azok meg csak webesek.
A női zoknik másak mint a férfiaké.
Van ami jó, van ami nem. Pl. vettem cipőt, és az kicsi, nem olyan mint az európai, vagy amerikai méret. Legalább fél számmal nagyobbat kell rendelni. A férfi papucsokkal ugyanaz a helyzet.
Vicc. Ne vegyél tőlük óvszert, láthatod h mennyien vannak.
Én sem bírom éjszaka a zoknit, de nincs is rászükségem mert mindig meleg a lábam.
Nem a zoknin van a hangsúly amúgy sem, hanem azon hogy sose fázzon a lábunk.
A HKO szerint is érdemes a talpat melegen tartani. Ott van a vese meridián első pontja, a neve V-1 pont. Bugyborékoló forrásnak is nevezik. Ennek a pontnak nagy jelentősége van a csikungban, amit én is gyakorlok.
Igen, a lábatokat, veséteket éjjel-nappal tartsátok melegen! A vese a velünk született életenergiánkat tárolja.😊
Próbáltam.
Éjszaka közepén leráncigáltam.
Nem kapott levegőt a lábam.
Fuldoklott.
Azt olvastam, hogy kutatások szerint a zokni viselése alvás közben javíthatja az alvás minőségét.
Egy dél-koreai kutatás (Journal of Physiological Anthropology, 2018) kimutatta, hogy a zoknit viselő alanyok 7,5 perccel gyorsabban aludtak el, 32 perccel tovább aludtak, 7,5-szer ritkábban ébredtek fel éjszaka.
Van itt olyan, aki zokniban alszik?
További ajánlott fórumok:
- A paróka viselése milyen?
- Póthaj viselése után mennyire károsodott a saját hajatok?
- Nejlonharisnya viselésekor hogyan lehet elkerülni, hogy szaga legyen?
- Válás után exférj megtilthatja a nevének viselését?
- Talpbetét viselése vagy lúdtalptorna hozza rendbe inkább egy kisgyerek lábát?
- Mi történik, ha rögzített fogszabályzó viselése közben begyullad a fog?