Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Zokni viselése alvás közben fórum

Zokni viselése alvás közben (beszélgetés)

1 2
58. Myra
nov. 29. 14:46
Rajtam van zokni
57. komor (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
nov. 29. 11:02

Ez a zokni kérdés visszavezethető arra, hogy fázik-e a lábunk.

Én nem tudok aludni, ha fázik a lábam. Csak úgy tudok aludni, ha elég hosszú a paplanom, hogy kellően betakarja az alsó végtagjaimat.

Szóval én nem a zoknira esküszöm, hanem a kellően hosszú paplanra, vagy egy paplan végén lelógó takaróra.

56. tien (válaszként erre: 44. - LBO)
nov. 29. 09:45
Na ugye?😉
nov. 29. 08:40
ha fut az ember minek zokni az agyban?
nov. 27. 17:06
Azt hallottam hogy nem egészséges.
nov. 27. 14:39
Sokszor aludtam már úgy, hogy csak zokni volt rajtam... :-D
52. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
nov. 27. 14:05

Mivel tökéletes a szigetelés otthon, nem is lehetne zokniban aludni, túl meleg lenne.

Érdemes lenne megnézni, hogy ez a kutatás hány embert vizsgált, milyen egészségügyi állapotúakat, akik pontosan milyen ingatlanokban éltek.

A megfelelő hőmérséklet számít, nem a zokni.

nov. 27. 13:11
Melegít
nov. 27. 13:07
nem tudok zokniban aludni
nov. 27. 11:29
Persze, én viselek zoknit alvás közben. Tegnap este pl. kettőt is fel kellett vennem, mármint lábanként két darabot, annyira nem tudtak átmelegedni a lábaim. Pajzsmirigy alulműködéses tünet amúgy a végtagok rosszabb keringése, és azok fázékonysága, hideg volta. Én akkor nem tudok elaludni, ha fázik, jeges, és ettől állandóan azt érzem, hogy ki kell mennem pisilni. Nyáron is van, hogy viselek vékony pamut zoknit. Természetesen a kényelem mindenek előtt. :) Csakis olyat választok, ami minden szempontból jó.
48. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
nov. 27. 11:14

Bocs, de nem hiszek ebben a kutatásban. Nem vezetem le, hogy miért nem.

Függetlenül ettől a kutatástól, és hogy számomra nem hiteles - soha nem aludtam zokniban. Legfeljebb csecsemőkoromban talán.

Nem is tudnám elviselni magamon éjszaka a zoknit. A családomban sem alszik senki zokniban.

Persze ha valakinek így komfortosabb, vagy hisz abban, hogy az alvása a zokniban alvástól lesz pihentetőbb, akkor tegye.

nov. 27. 11:03
Kipróbáltam. Nem aludtam jobban, mert éjjel azzal voltam elfoglalva, hogyan rugdossam le egyik lábammal a másikról és fordítva.
46. globus (válaszként erre: 44. - LBO)
nov. 26. 21:44
Ha már felmelegedett a matrac, a lábam, le kell rugdosnom, különben megfulladok. Gyerekkorom óta hosszúnadrágot sem tudnék ágyban elviselni, ha pizsama a neve, akkor sem.
45. jooeva (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
nov. 26. 21:35
Jelen, fázós vagyok, állandóan hideg végtagokkal😃
44. LBO (válaszként erre: 3. - Tien)
nov. 26. 20:34
Uh de jó hogy ezt írod. Már kezdtem megijedni hogy fordítva vagyok bekötve. 🙃 Ugyan ezt éreztem én is. Szó szerint nem kapott levegőt a lábam.
43. libikóka (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
nov. 26. 20:17
Kizárt ,,nem csak zokni,,bármilyen ruhadarab.
42. 55Judit (válaszként erre: 25. - Fenevigye)
nov. 26. 18:46
Nem merem próba nélkül megvenni. majd találok valamerre. Még a veszprémi plázába is elmegyek, ott több cipőbolt is van. A siófokiban csak a Deichmann, ott nincs megfelelő.
41. elbb
nov. 26. 18:41

Mióta elég hosszú a takaróm, nem kell zokni. A 2 méteres nem volt elég, kellett a 220cm-es, és az alól nem lóg ki a lábam sem.

De előtte volt hogy zokniban aludtam. Gyapjú zokni volt. Az olyan mint egy kályha.

40. Kacsahercegno (válaszként erre: 30. - Kentaurcica)
nov. 26. 18:25
Hát ez már csak köztudott, hogy nem szabad a takaró alól kidugni :D
39. Nénje
nov. 26. 18:11
Zokniban alszom mindig,mihelyst pizsamanadrágos idő lesz.Utálom,ha felcsúszik a pizsinaci a lábamszáráról,és fázik,ezért kell a zokni,hogy betűrjem a nadrágot.A lábam meg amúgy is mindig fázós volt.
38. tien (válaszként erre: 30. - Kentaurcica)
nov. 26. 17:43
Pedig vannak lábevő szörnyek az ágy alatt.
37. globus
nov. 26. 17:19
Érdekes, mert nappal fázom, éjjel viszont melegem van. Nappal nem lehet ablakot nyitni, de aludni csakis nyitottnál.
nov. 26. 17:14

Ritkán én is eszek fel zoknit:D

Vannak olyan napok, amikor nagyon fázok, ilyenkor magam alá terítek egy polár plédet és zoknit is felveszek. Nem tudom, hogy előbb alszok e el, és azt sem, hogy jobban alszok e, mert én mindig úgy érzem, hogy jól alszok. Sosem kelek fel éjjel.

35. niit
nov. 26. 17:08
Nyáron nem, a többi időben mindig, le is fagyna a lábam. :) Nálunk hűvös van, plusz fázós vagyok. Judithoz +1 pont, a bambusz zokni nagyon jóó szerintem is.
34. Hekate
nov. 26. 17:05
Én zokniban alszom. És nemcsak télen....
33. fenevigye (válaszként erre: 30. - Kentaurcica)
nov. 26. 16:39
A legtöbben esti tevékenységnek nevezik.
32. fenevigye (válaszként erre: 29. - Kentaurcica)
nov. 26. 16:38
Az az igazság, h a nőknek kettő van. Az egyikkel veszekednek, a másikkal pedig békítenek.
31. kentaurcica (válaszként erre: 27. - Kacsahercegno)
nov. 26. 16:37
Azért ha ma éjjel csuklani kezdesz, te is gondolj rám.
30. kentaurcica (válaszként erre: 27. - Kacsahercegno)
nov. 26. 16:36
Jaj ne izélgess ilyenekkel, mert este fog eszembe jutni, amikor nem kéne. 😱
29. kentaurcica (válaszként erre: 28. - Fenevigye)
nov. 26. 16:35
Ha jól tudom rólad, hogy mi vagy, akkor biztossá válik a különbség közöttünk ebben is. 😂
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook