Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Penta képzési központ vélemények fórum

Penta képzési központ vélemények (beszélgetés)

márc. 11. 23:11

Náluk csináltam a mérlegképest.

A modulzárók könnyen teljesíthetők, bár az adó nem feltétlenül. :)

Ugyanakkor a képesítővizsga sokkal nehezebb, mint a modulzárók.

Arra van külön kurzus is ami csak vizsgafeladatok megoldásából áll. Más a nyelvezete, sokszor nem is érteni mit akarnak.. jó ha rááll az ember agya ezekre.

márc. 10. 21:12

Ahogyan Timycat írja, az oktatás nagyon jó.

A Számvitel Navigátor fb csoportján keresztül jutottam el hozzájuk, online oktatásban.

Nagyon tanulni kell, de mindent alaposan magyaráznak és minden visszanézhető, kérdezhető.

Tapasztalt és barátságos oktatók.

(Kozma Norbi volt kollegám)

4. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 10. 20:50

Csak jót hallottam róluk. De én nem tanultam náluk, 3 ismerős viszont igen és szerették, megtanulták, abból a végzettségből is élnek jelenleg.

Az én tapasztalatom velük, hogy adójogból nem az egyetem által ajánlott tankönyvet hanem Pentás könyvet vettem és elsőre ötös lett a sokaknak mumus pénzügyjog adó része.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 10. 18:14

Ha befizetsz azt vissza nem kapod, ha valamilyen oknál fogva arra kényszerülsz, hogy abbahagyod. Azt hiszem havi fizetésnél is bekérik az egészet.

Olvasd el alaposan a szerződést!

Persze az ember nem úgy fog bele, hogy valaha is abbahgyja, de mit lehet azt tudni.

2. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 10. 15:01
Egy ismerősöm tanult náluk, nagyon szerette. Igaz, a vizsgája csak 3-ra sikerült (pedig okos csaj). Szintén mérlegképes.
márc. 10. 14:21

Sziasztok!

Mint a címben is szerepel, a Penta Unió továbbképzési központról szeretnék érdeklődni. Kinek vált be? Mennyire megbízható cég?

Én jelenleg a mérlegképes könyvelő képzést szeretném elvégezni, és azért próbálok infókat gyűjteni a továbbképzési lehetőségekről.

Előre is Köszi ha válaszolsz, és legyen szép napod!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook