X-faktor 2013 (beszélgetés)
Fiúk: Szabó Ádám, Csordás Ákos,Nagy Richárd
Lányok:Batánovics Lili,Eckert Anikó,Olajos Eszter
+25:Danics Dóra, Bozsek Márk,Bátky Zoltán
Csapatok:Fat Phoenix,Sunset Strip,Wild Rythm Smokers
Ezek az én tippjeim:)
Rúzsa Magdinak egyetlen száma sem tetszik, csak a hangja, ugyanígy vagyok Caramellel, Tóth Verával is.
Teljesen egyetértek. Nem az a sztár akinek van a Viván 1-2 klippje és azzal eléldegél hónapokig, hanem aki kiaknázza a lehetőségeket. Szerintem Tóth Vera sokkal többre vitte, mint Oláh Ibolya, akit túlzottan is megcsapott a sztárság szele és nem tudott élni a lehetőségekkel
Én is lúdbőrzök. Főleg mikor az hallom,Rúzsa Magditól, hogy Szaralam, vagy mikor Caramel a hajlíthatatlant is összegubancolja....
ha ez lenne a cél, nem lenne évi 2-3 tkutató.
ez egy zenés szórakoztató show-műsor, nem kell bele többet látni.
Na, akit tényleg tartok valamire ezek közül, az Caramel, Rúzsa Magdi, Tóth Vera. Mindháromtól lúdbőzök, ha hallgatom. És ezt még Janicsák Veca tudta elérni a Most múlik pontosan c. számmal, és Kökény Attila, Tolvai Reni a Carusoval. De az utóbbi három mindent egybevéve sem a favoritom.
Nem is hiszem, hogy az a célja a műsor készítőinek , hogy valaki hosszútávon sztár legyen. Nagyjából egy év után elengedik a kezét a győztesnek és a dobogósoknak. Akiben van némi alázat és inteligencia az megél majd, akiben nincs elsüllyed.
Azért akárhogy vesszük, eddig a tehetségkutatók első helyezettjei nem sokra vitték. Tisztelet a kivételnek (Caramel, Rúzsa Magdi)
Vegyük csak Tóth Gabi esetét. Úgy rémlik, a megasztár 2-ben negyedik helyezetig jutott. Szerintem majdhogynem ő vitte a legtöbbre. De pontosan azért, amit szajkóznak az x-ben is, hogy egyesek nem tudják kihasználni a lehetőségeiket, csak a tehetségük van meg hozzá. Gabi kihasználta rendesen.
Oláh Ibolya sem nyerte meg, mégis többre vitte, mint Tóth Vera. Ugyanabban a szériában lett 3. helyezett gáspár Laci is, és neki is rendesen voltak számai, lemezei.
Azért az idei x-ben van jó pár eddig sehol nem látott nagy tehetség
Hááát, nekem Kocsis Tibor is semmi extra kategória. Szerezhetnének már valakit, akitől én is magam alá vizelek, nemcsak a tinilányok. XD
ahogy mennek ezek a műsorok, egyre kevesebb "felfedezetlen tehetség" van, nyilván mindenki, aki ebben a körben mozog vándorol odavissza a csatornák között, valakikkel meg kell tölteni a műsorokat.
harmadik. a második Gájer Bálint lett. de azóta sincs Dávidtól semmi érdemleges.
A BK-ban x-faktor nélkül is van, hogy napokig nem szerepel egy-egy szereplő, szerintem simán megoldják
Ott volt például Nádor Dávid, akit elküldött Feró az x-ből, a voice-ban pedig második lett
akkor a BK-ban történnie kell valaminek,Szabó Dávid a színházba nem lépett fel,pedig begyakorolt szerepei voltak.Heti 1-2 estéről lett volna szó.
A BK felvételek nem tudom mennyi időt vesznek el.
Tabáni István is,nem csak Gergő.Tabáni a csillag születiket nyerte meg.Kocsis Tibi meg a csillag születikből esett ki de az X faktort megnyerte.
Én teljesen biztos vagyok benne,hogy továbbmegy.
Ez is csak szemfényvesztés. Jelentkezik valaki, első évben elküldik, mert nem elég jó, összehalandzsáznak mindent a nézőnek, következő évben, egy másik csatornán, egy másik dimenzióban már ő a tökéletese hang, meg mennyit fejlődött, bla-bla. Közben meg lehet, hogy rohadtul nem fejlődött semmit. Volt még valaki, aki a Megasztárba jelentkezett, ott kiesett rögtön, emitt meg ő volt a Jani a fatelepen. Ki volt az? Vagy épp Gergőről beszélek?
továbbmegy, látták Gesztivel a napokban.
Meg lennék lepődve,ha Kicsiszabi továbbmenne.Pár napja olvastam Kalamár nyilatkozatát,hogy övék a prioritás Szabi időbeosztásával kapcsolatban.Úgy gondolom,nem engedik vissza Japánba,a kettő egyszerre sok egy embernek(szerintem)
Ugyanaz a csatorna.
Oláh Gergőt is küldték már el korábban, csak épp a Megasztárból.
Kevés olyan versenyző van, aki nem indult már egy-két tehetségkutatón, határokon kívül vagy belül.
Dóra tovább fog jutni, mint tavaly az a kikupálódott srác.
Különben nem értem, miért jelentkezik valaki évről évre, ha egyszer már elküldték. Pl. én sosem látom a változást, a fejlődést, amiről a mentorok a visszatérőnek ódákat zengenek. Nyilván, ha egyszer már elküldték, akkor nem annyira jó, hogy messziről süssön róla a zsenialitás, mint pl. Oláh Gergőről, hogy nincsenek kérdések, csak leesett állak. A visszatérők csak ideig-óráig húzzák majd, max annyit érnek el vele, hogy kicsit többet megmutathatnak magukból, de meg sosem nyerik. Akkor mi értelme?
Más: kicsiszabi nyilvánvalóan a Bk miatt került be, amjd nyomatják a szavazatokat a kislibák, akik a sorozat miatt vizelnek maguk alá, ha meglátják. Blőe.
Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy minden adásba kell egy megosztó személyiség, és ez idén pont Olajos Eszter lesz. Még el sem kezdődik majd az élő show, hangos lesz tőle a bulvár, mint tavaly Adéltól.
Lehet, hogy rémeket látok, de én tavaly azt éreztem Mikin, hogy ő Dórát vitte volna inkább. Aztán Adél lett belőle.
Gesztinek van egy kis tévképzete arról, ki a popsztár alkat :) neki Domokos Fanni, meg Fehér Zoli is az volt :) Muri Enikő pedig nem.
Ám legyen, ezzel is egyetértek:)
antipatikus, ellenszenves. semmiképpen sem ÚN.
Ő nagyon megosztó szerintem. Nekem nagyon únszimpatikus, Alföldinek is, a többieknek nagyon tetszett. Itt is visszaköszönt a Geszti-féle "popsztár alkat" duma
Ja, tényleg, bocsi, Gesztinél van. De még így sem vagyok biztos benne.
Pontosan azért, mert Geszti 4 éve a "popsztár alkatot" magyarázza. Ettől hülyülök meg. És szerintem Dórában nem lát popsztár alkatot
Olajos Eszter bekerülését meg tudja vki magyarázni?
További ajánlott fórumok: