X-faktor 2013 (beszélgetés)
Nézz utána. Kulcsszó: illuminátusok. Bulvárszinten: illuminatiwatcher. Vagy azt: illuminati celebrities. Jó szórakozást!
Nézd, nem ismétlem magam. Egyeseknél a boldog tudatlanság a nyerő. De aki kicsit odafigyel, érdekes dolgokat láthat. Én nem erőltetem rá a nézeteimet másokra, csak szóltam.
Ne Tündére kapjon el, hanem azokra, akik a farvizén akarnak hírnevet és befolyást, Tünde maradjon meg számunkra egy szép hangú, vonzó énekesnőnek, jó arcnak. És éljen a blues!
Lassan eléritek, hogy Tünde nevét látva engem is elkap a kisróka. És nem a múltja miatt.
már megint nem arról van szó, ami Tündével kapcsolatos. az egész "ügy" nem Tündéről szól, hanem hogy "osszuk a politikusokat".
Igen. Ha pl. én ülnék, akkor is létezne, de ebben az esetben az én családom, én ismerőseim élnének jól, ami sokkal kellemesebb lenne számomra:))))
ha mások ülnének a parlamentben, ez a probléma akkor is létezne.
Nem sztárolom, csak elfogadom. És inkább őt, mint a parlamentben ülőket, bár mindkét esetben a pénzkereset a lényeg, csak Tünde magát alázza, magának csinált kellemetlenséget, míg a parlamentben ülök nekünk és azoknak a gyerekeknek, akiknek ilyen ünnepségeken kell részt venniük, mert egyébként nincs kivel, nincs miből...
ez nem igaz. a gyerekek miatt, de hisz fejtegettem ezt itt napokon keresztül.
ne csináljunk már sztárt ebből a perverz nőből.
És neked sem a gyerekek miatt, hanem a te elveid miatt...
lehet, hogy így van, viszont szerintem ez esetben jó döntés született. akárki is hozta, ez engem nem érdekel.
Ha azokról lenne szó, akkor nem problémáznának ilyeneken, hanem megtennének mindent, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, jó családban nevelkedjenek, ne kelljen nélkülözniük, de amíg jótékonysági összefogásra van szükség ahhoz, hogy egy gyereknek része lehessen egy jobb karácsonyban addig nem beszélhetünk másról...
Ezeket baromira nem érdeklik azok a gyerekek, ez csak álszenteskedés semmi más. Őket csak az érdekli, hogy minél nagyobb lépmutatást tudjanak bemutatni.
sztem meg itt a gyerekekről van szó, nem politikáról.
Tőlem énekelhetett volna ott:) Semmivel sem rosszabb mint akik ott "dolgoznak" :)
DE! Előtte még ráparancsoltak Miley Cyrusra, hogy forduljon ki önmagából, és csináljon megosztó klipeket! :))
a kínaiak többen vannak szerintem :))
Szerintem arra, hogy jönnek a zsidók és felvásárolják az egész országot, mert sok a gyógyvizünk, jók a földjeink, kellemes az időjárásunk, nincs földrengés, stb. a magyarokat meg kiüldözik, kicsinálják őket a vacak gyógyszereikkel és közben meggazdagodnak, stb.
Szórakozás szinten én i szeretem. Ezért olvasom a konteó blogot. De azért van ám mindennek határa szerintem :DD
Áruld már el, milyen háttérhatalomra gondolsz!
Én imádom az összeesküvés elméleteket, de csak szórakozás szinten, ha valaki elhiszi, akkor én is vidorkodok rendesen:)))) vagy sírok, ha véresen komolyra veszi....
Szoktam sírni is. Mikor rádöbbenek, hogy az emberek minden marhaságot elhisznek.
Röhögjél csak, majd fogsz még sírni is.
Nem volt X-faktor! Kikérem magamnak! Olyan hiányérzetem volt, majd szétszakított... :( :P
Az utolsó mondatoddal messzemenően egyetértek!
Szerepeltetésük az Rtl Klub igénytelenségét, gátlástalan profitéhségét tükrözi, amit csak elítélni lehet.
hát...tudod, a remény hal meg utoljára :))))
Jaj ne már, én remélem, hogy grizus nem erre gondolt, ugye???
tudod, szabadkőművesek, meg Bilderberg-csoport:))))))
reggel óta ezen röhögök:))))
További ajánlott fórumok: