X-faktor 2013 (beszélgetés)
akkor nem tette volna fel Veca lemezeit, meg Polyák Lilláét...
nekem elsőre fel sem tűnt az I Love You, de másodikra beleszerettem, imádom :DD
minap én is láttam, hogy az egész vcs lemez fenn van a yt-on, csodálkozom, hogy a kiadó még nem tiltatta le...persze lehet, hogy Mr X nevű felhasználó pont vcs maga :))
(Nekem az I love You pl. dög unalom)
Dan Brown tényleg jó, én is szeretem a könyveit!
Zebracsikó: filmesítve is van már belőle kettő és Tom Hanks a főszereplő benne :-)
Igen, szerintem is tehetséges, ezért kár, hogy pillanatnyilag ezt csinálja. A beleire meg igazán nem vagyok kíváncsi...
Félretéve mindezen témákat, megragadom az alkalmat, hogy Boldog, békés Karácsonyt kívánjak mindnyájatoknak. Pihenjetek sokat! Üdv.
Életemben nem olvastam Dan Brownt.
Az illuminátusok ma is léteznek, irányítanak a háttérből, na de nem lesz ez már sokáig így. Adja Isten, hogy az átmenetet egy boldogabb, igazságosabb korba békében élhessük meg... bár a jóslatok katasztrófákról és háborúról beszélnek, de hát semmi se biztos.
értem, köszi :)
szomorú, ha valaki nem tudja megkülönböztetni a valóságot a kitalálttól.
A legtöbb könyvében szerepelnek Illuminátus-ok.
Ha valakinek megtetszik ez az egész, akkor tuti el tudja hinni, hogy létezik még ma is ez a rend, mert ugye azért van egy kicsi történelmi alapja.
Egyébként én is szeretem a könyveit:)
Nekem is elég muris, ha valaki elhisz ilyeneket....
Pont erre gondoltam. De vállalom a tudatlanságot. ;-)))))
Konkrétan a könnyem potyog...a röhögéstől....:)))
Ezt most olvastam róla a velveten:
"Érdeklődve figyeljük, meddig fog még elmenni Miley Cyrus jövőre, mivel az eddigi tendencia alapján jövőre minimum a beleit kell megmutatnia ahhoz, ha fel akarja kelteni a figyelmünket."
:)
:DD
persze, mert a világ összes embere Miley-ra fókuszál ...
én pl. csak most néztem utána, miket csinál mostanában, annyira nem érdekel a kis hölgy, hogy ha nem emlegetitek, engem el nem ér a híre
és ők állnak Miley Cyrus mögött?
Aztán minek?????
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)