X-faktor 2013 (beszélgetés)
hú. Azt hiszem, most kicsit irígykedem. :D
Hobot is szeretem.
Meg Kispált.
Ha megnézed a Mester Tamás pár videóját amik az egyetemen tartott filozófiai témájú előadásain készültek, rájössz, hogy egyátalán nem affektál. Ahol te láttad az egy JÁTÉK. Hihetetlenül intelligens, jók a megközelítései, és nem taktikázik, és ami fonos, tiszta lelkű.
Bereczki megpróbálta utánozni de csak egy gyenge paródia jött neki össze. Én is így láttam. De mivel barátok, nem bántom a BZ-t. Pedig nagyon rühellem.
Ez tényleg az volt:)
Összejöttünk néhányan régi barátok és ezekre buliztunk:))))
na, én meg Mester Tamás affektálását nem bírom hallgatni.
Bereczki jól kiparodizálta :)
:D jajám, asszem ez már nosztalgia.
na mennemkell nekem meg. :D
nekem megvan a pillanat c. lemeze, az altass el csodaszép, a szabadon szállj, szeretlek valamiért is nekem bejön. Meg az egész lemez. Az angol kiejtését nem kedvelem. De a számok jók.
A Jack Jack filmet nem láttad? Fenn van jutubon, meg is nézem a hétvégén, jó kis film, egy alkalomra álltak össze gangstával meg nemtomkivel még, és a végén lett egy tökjó koncert.
Az elmúlt hetekben én is előszedtem néhány lemezt:)
Én R-GO-, Demjént, Exotic-ot, Vikidált, Deák Bill-t, Charlie-t, és külföldieket is...
Igen?
Én azt hiszem, hogy csak egy dalt ismerek tőle, vagy lehet többet is, csak nem tudom, hogy ő énekli:)
na meg dobjatok rám követ, a napokban Mester Tamást hallgatom vég nélkül. Úgy látszik, ilyen a hangulatom.
Meg Emil Rulez új lemezét, a szónok (is) jó szám amúgy, meg Quimby Kaktuszligetét.
DE ők ugye együttes.
Nem szólok le mindent, de ezeknek van hangjuk? Persze felvételen igen, mert szépen letisztogatták, na de máshogy?
A másik meg az, hogy ez a nyálgépzene nekem nem a világom, ahogy a rap és mulatós sem. Ha csak ilyenek lesznek, akkor nem hallgatok zenét.
Arra jók a mostaniak, hogy néhány hétig nézzük őket a TV-be, de ahogy lesz saját daluk, már el is véreztek szerintem....
értem, hogy a régi nagy öregek.
de a fiatalok is dolgoznak, nem kell mindet leszólni.
nem úgy értettem, hanem úgy, hogy ők már amúgy is legendák. (Demjén meg Zorán)
Majka nálam nem is kategória.
Igen, Demjén, Zorán, Charlie, Deák Bill...
Én a régieket tartom valamire, ezeket a kitisztított hangúakat nem igen:)
Nőket pl. nem is tudnék felsorolni, mert nekem Rúzsa Magdi, Radics Gigi sem a kedvencem.
A mostaniakat fel sem ismerem, csak ha látom őket (talán), de a hangjukról nem. És ezek a nyálas dalocskák sem tetszenek...
Demjén, Zorán adtak ki 2013-ban új anyagot, azért őket írtam.
Ákos is. VCS is. Király V, Saunders is.
Majkát nem ebben a kategóriában kellene, ő formációban van.
őket én is, de frissebbet akartam.
Persze hogy nem olyan egyszerű, de nem két perc gondolkozás áll ilyenre rendelkezésre :)
Bevallom, nekem ingadozik a vérnyomásom:))))
Ákos sem igazán szeretem....
na látod, nem olyan egyszerű ez.
mondjuk Demjént feltettem volna, Zoránt is.
Bigát nem.
ezen törnöm kell a fejemet. Elég szegényes a paletta, bár azért akadnak jók.
Perpill együttes jutott eszembe csak,nem is egy, de gondolkodom szólón. Legtöbb együttessel van.