X-faktor 2011 (beszélgetés)
Budapest - Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem Molnár Ferenc Caramel (29), hanem a legutóbbi két szériában már bizonyított Mester Tamás (41) lett a Megasztár negyedik zsűritagja.
Mondtam én: Caramel nem ér rá, mert ő megy az Eurovízióra. Annyira összevág minden!!
ráadásul ők is átmennek mentorfélébe....
bereczki majd ott is lökdösődik? :DDD
jó, hát van látvány is :)
viszont látványilag Nagy Sanyival sem lenne baj :)
neked is befogja a füled a látvány :))))
csak viccelek!!!
ezt meg is tette, dupla teltház tegnap is. sokan panaszkodtak, hogy nem kaptak már jegyet.
a darab nem gyenge, csak nem igazán az én érdeklődésem. profin meg volt csinálva.
hát én hallottam tegnap a Madáchban. nem lehetett belekötni a hangjába.
hozzátenném, Gallusz Niki is nagyon jó volt. viszont Nagy Sándor sztem olyan steril kissé. elénekli, csak olyan semmi különös.
Gyenge a darab??
Akkor ezért kell bele olyan szereplő, aki vonzhat még tömegeket...
ez azért lehet, mert nem mindenkinek azonos a véleménye a Tieddel.
A hangját én pl. nem tartom kimagaslónak, sőt...
De csinos :)) és ez a tény sok mindenkinek befogja a fülét :))
Dér Heni a Sugarloafban van ezer éve
Az Unisexben legutóbb Singh Viki volt rövid ideig....onnan valahogy mindenki kilép hamarjában...nem tudom, Erdélyi L. mivel vette rá MAriannt, hogy újra vállalja velük a zenekart...
nem is bandzsi. szép kék :)
talán a dolgok mögé kellene látnod, nem tudom. nekem soha egy pillanatra sem volt ellenszenves, pedig az X alatt nem voltam még rajongó, bár szimpatikus volt, ő is, Tomika is, Wolf Kati is. mindig csak néztem, hogy mit piszkálják szegényt a külsejével :)))
de miért vagy tőle rosszul?
rosszul ritkán szoktam lenni bárkitől, az már inkább személyiségbeli dolog szokott lenni, nem hangi.
igen, védem, mikor alaptalanul támadják. mert sajnos nagyon sok ilyenbe belefutok. nem tudom, hogy miért kap ennyi támadást, nem értem. kva jó hangja van, remek előadó, egy aranyos fiú.
különben meg azt hittem érdekelni fog itt valakit, hogy milyen volt a Madách, de ha nem, akkor bocs :)
egy csomó nálam idősebb rajongót ismerek. nem kor kérdése.
de olyat is ismerek, aki 60 évesen jár Edda koncertekre :))))
sztem sokkal bolgogabb lenne a világ, ha pia meg drogok helyett inkább zenei élményektől éreznék jól magukat az emberek. :)
gyermeki? miért?
mondjuk sztem ez tényleg alkat kérdése. de attól, hogy elmegyek Csabi 1-2 koncertjére, meg hallgatom a dalait, még nem érzem magam komolytalannak. valószínűleg, ha élőben ismernél, nem az lenne a benyomásod rólam, hogy valami idióta hülye vagyok :) nem az első sorokban szoktam csápolni, nem üldözöm. ha alkalom adódik rá, elmegyek, és meghallgatom, és jól érzem magam.
Sajnalom Lil C-t, és bár szerintem nagyon tehetséges a maga műfajában, talán nem biztos, hogy nemzetközi színtéren olyan előadónak kell képviselnie az országot, aki egy másik nemzetközi sztár stílusának továbbvivője.
Ugyanakkor a kommentben található rasszista utalástól elhatárolódom, szerintem törölnie kéne az oldal szerkesztőinek!
Amúgy semmi bajom a honlappal, nézzétek meg a dalukat a youtube-on (STOPosok - A szavak mögött) és nyomjatok egy lájkot, ha tetszik.