Wizz Air: laptop, gyógyszer... (beszélgetés)
jah, azért ezt gondold át, hogy megéri-e neked külön laptoptáska plusz másik táska (miért nem rakod egybe?) mert ez így azért bazi sokba fog neked kerülni, ráadásul még azon kívül hogy kifizettetik a plusz csomag díját, még azt is mondhatják hogy menjél és add fel az egyiket csomagként (nem viheted fel a fedélzetre).
alapszabály, hogy fapadosnál egy táskába pakolunk mindent, ügyelve arra, hogy mekkorák a mérethatárok.
Bocsi, kicsit összekavarodtam :)
Szóval: a fedélzetre szeretnék felvinni egy kis méretű kézitáskát, illetve egy laptopot laptoptáskában.
Fizetek pluszban a laptopért?
Köszi még egyszer :)
Igen, engem is az érdekel, hogy fizetnem kell e azért, hogy a laptopomat felvigyem. Ezek szerint igen-mármint ha ezt laptoptáskában teszem meg.
Amúgy köszi! :)
Igen, mehet a laptop. A laptop táska egy kézi poggyásznak számít. Érdemes az ingyen felvihető kicsi poggyászba belerakni,mert fizetni kell minden plusz taskáêrt.
A folyadékot már írtâk. Mindenképpen tedd bele zárható 1literes zacsiba. Nekem most novemberben azt mondták, h már nem kell zacskózni. Ki is szedtek a sorbòl. Ha lesz feladott poggyászod inkább tedd abba. Egyszerűbb és biztosan nem veszik el.
laptop mehet.
egyéb krémes és folyadék állagú dolgaidra pedig az általános szabály érvényes: max 10 db, egyenként max 100ml-es tartályban levő dolog vihető fel, átlátszó nejlonzacskóban (ezt adnak a reptéren, ha nincs).
Februárban utazom Londonba a Wizz Air légitársasággal és néhány dolog még nem igazán tiszta...
Laptopot felvihetek a gépre? Vagy azért pluszban fizetni kell?
Illetve mi a helyzet a sminkcuccokkal és gyógyszerekkel. Sok szemcseppem és egyéb hasonló dolgom van, amit inkább magamnál tartanék, de nem tudom, hogy felvihetem e a fedélzetre.
A telefonos szolgáltatásukat sajnos nem tudom elérni, ezért kérdezlek titeket :)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?