Vízöntő fiúk milyenek az....:-) (beszélgetés)
Barátnak nagyon jó,férjnek,társnak csapnivaló!:)
Szerintem...
nem szeretik ha belszolsz az eletukbe,jok baratnak,de parnak?nem jok.
Mintha ez rólam írtad volna. Pont ilyen vagyok.
általában két fülük van és egy f***uk. :)
Nehogy már egy születési dátum alapján ilyen messzemenő következtetéseket lehessen levonni. Minden ember teljesen más, nem lehet így beskatulyázni senkit sem. Aki meg bedől ezeknek a dolgoknak, és ez alapján választ párt magának, hát..no comment...
Gondolkozz el azon, azért működik még mert te rák vagy . ha te is vizöntő lennél hidd el nem így látnád. Te tarod össze a kapcsolatotokat . :))))
:) ok most itt kiadtam a duhomet. volt 1 kellemetlen tapasztalatom 1 vizonto pasival s most gyulolom oket! :p
Ez hülyeség! Vízöntő az életem párja, és jól megvagyunk, pedig én rák vagyok. Egy évben egyszer rajta is kitör a szabadságvágy, de némi ráhatással gyorsan lehiggad. 4 napra elmegy apukájához, aztán visszajön, és olyan mint egy kezesbárány. Ebbe a stresszes világban érthető, ha néha mennie kell. Szombat-vasárnap, ünnepnap nálunk nincs, állandóan dolgozik.
latom nagyon odaig vagytok ertuk... pedig hazugok, manipulalnak mindenkit, onzoek... s nem kepesek semmit se komolyan venni vagy kitartani valaki mellett!
Bak vagyok Vizöntő pasival . Hát eléggé fárasztó a szabadság vágyával harcolni örökké. Az ágyban egész jó :)
Én Oroszlán nő vagyok, a párom Vízöntő pasi, és működik) amiben egyetértünk, abban 100%-ig, amiben különbözünk, abban is 100%-ig:)
Ja az ágyban? lassú víz partot mos! :)
Hogyne lenne benned nyilas. Ha visszafogottan is, de támadó magatartást (tűzes jegy) tanúsítasz.
"Ez az egész egy nagy marhaság..."
;-)
Teljesen egyet értek veled!!!
Az én kisfiam a kiírás szerint oroszlán lett volna, de három nappal később születet, és bizton mondom nektek, hogy a szűz jegy összes tulajdonsága megtalálható benne!
Igen, de azóta levágattam... kép naplóban...
Ez a te hajad a képen? Nagyon szép!
Ha egy kis időt szentelsz arra, hogy megfigyelj különböző csillagjegyű embereket, illetve azonos csillagjeggyel születetteket, biztos vagyok benne, hogy az azonos csillagjegyűeknél találsz hasonlóságot.
Napjainkban talán már nem kérdés, hogy gyakorolnak-e ránk valamilyen hatást az égitestek, csillagok. A szkeptikusok is elismerik az élő organizmusok és az égitestek közötti kapcsolatot. Nem a komolytalan, általánosított horoszkópokra gondolok, melyet (szerencsés esetben) csak szórakoztatási céllal olvas az ember, hanem a komolyabb, kézzel fogható, illetve a nem ennyire kézenfekvő, de kimutatható kapcsolódásokra célzok. Példaként elegendő csupán a holdhatásokat említenem – ár-apály jelenség, menstruációs ciklus, stb. A csillagok, bolygók, fényszögek, stb. minden lehetőséget megmutathatnak.
Én hiszek a Horoszkópban, és úgy vélem, megalapozott kutatások alapján állapítják meg az egyes csillagjegyek személyiségjegyeit.
A csillagok helyzetét, a világmindenség alapvető szerkezetét már a legrégebbi korok népei, tudósai és csillagászai is megpróbálták leírni. Az égbolt számos, fénylő csillaga között azonban nem túl egyszerű a tájékozódás. A csillagok helyzetének meghatározására az egyes népcsoportok különböző rendszereket alakítottak ki, amelyek azonban alapjaikat tekintve azonosak voltak. Ez a legkorábbi módszer csoportokra osztotta az égbolt többszáz csillagát. A csillagok, bolygók és csillagcsoportok elnevezése nem volt egységes, de a világ minden részén túlvilági, isteni természetet tulajdonítottak nekik és vallási, mitológiai, művészi, tehát emberi tulajdonságokkal ruházták fel őket. Így jöttek létre a csillagképekhez tartozó mítoszok és legendák.
Az asztrológia csak humbuk! Nem igazi tudomány, nem lehet bizonyítani!
az utolsó 2 mondatban abszolút egyetértek:)
Én vízöntő vagyok. És nem hülyeség a horoszkóp, bizony vannak bizonyos dolgok, amik megegyeznek az azonos csillagjegyűek közt. Gondoljunk csak bele, a hold, és nap is hatással van ránk. A többi bolygó miért ne? Én tipikus vízöntő vagyok, persze vannak dolgok mikben nem értek egyet, de alapjáraton sok sok minden van ami stimmel. Nem hinném h sok különbség van nő és férfi között: tény h szükségük van olykor magányra, szabadságra. Nagyon hűségesek, ha szeretik a másikat. A vízöntőnek 2 arca van az udvaribolond, viccelődő, laza, és különc. Más részről visszafogott, klasszikus, magába tartja érzelmeit.
Szerintem nem marhaság. Nem vagyunk egyformák! :)
Nem, csak tájékozódom. :)
Most komolyan a csillagjegye alapján akarod megtudni, hogy ő milyen???? :S
Párom vízöntő, de semmilyen itt leírt tulajdonsággal nem rendelkezik. Én nyilas vagyok, de én sem. Ez az egész egy nagy marhaság szerintem.
További ajánlott fórumok: