Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vicces topik fórum

Vicces topik (beszélgetés)

24694. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:58

Két szőke nő áll a buszmegállóban, várják a debreceni buszt. Hamarosan jön is egy. Odamegy egyikőjük, s megkérdezi a sofőrtől:

- Ez a busz elvisz Debrecenbe?

- Nem!

Odamegy a másik is és megkérdezi:

- És engem?

24693. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:58

Kedves Műszaki segélyszolgálat!

A múlt évben a Barát 5.0 verziót Férj 1.0-ra cseréltem és azt tapasztaltam, hogy az új program váratlan változtatásokat eszközölt a pénzügyi modulokban, korlátozott hozzáférést a virág és ékszer alkalmazásokban, melyek folyamatosan működtek a Barát 5.0 alatt.

Továbbá a Férj 1.0 kitörölt más programokat, mint például a Forró szex 1.0 és Románc 9.9 -est, viszont felinstallált értékes, de nem kívánt programokat, mint NFL 5.0 és NBA 3.0. A beszélgetés 8.0 már nem fut és a Takarítás 2.6 teljesen lefagyasztja a rendszert. Próbáltam a Cívódás 5.3-at a gondok megoldására, de hiába.

Elkeseredett Feleség

Kedves Elkeseredett Feleség!

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a Barát 5.0 csak egy szórakoztató program míg a Férj 1.0 egy operációs rendszer. Próbálja meg beírni a következő parancsot: C:/AZT HITTEM SZERETSZ és telepítse a könnyek 6.2 - verziót. A Férj 1.0 ekkor automatikusan elindítja a Hibáztam 3.0 és a Virágok 7.0 felhasználói modulokat. Ne feledje azonban, hogy a túlzott alkalmazás a Férj 1.0 - át az Összegömbölyödött Csend 2.5, a Boldogóra 7.0 vagy a Sör 6.1 alapértelmezésre készteti. A Sör 6.1 egy különösen rossz program, mert generálja a "Hangos Horkolás" hullámfájljait. NE telepítse az Anyós 1.0 - át, ne telepítsen másik Barát programot. Ezek nem támogatott felhasználások és tönkreteszik a Férj 1.0-át. Összefoglalva: a Férj 1.0 egy nagyszerű program, de a memóriakapacitása korlátozott és nem tud gyorsan alkalmazkodni az új alkalmazásokhoz.

Gondolkozzon el kiegészítő szoftverek beszerzésén a rendszer feljavítására. Én személy szerint a MelegÉtel 3.0, CsábosFehérnemű 5.3-at és a TartsdmegJóAlakod 10-et javaslom.

Tech Support

:DDD

24692. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:57

Egy kanyarban beesik az árokba egy limuzin, az amerikai vezetője kiszáll, rágyújt egy szivarra, és így szól:

- A fenébe, egy heti keresetem odalett!

Két perccel később ugyanott beesik egy Mercedes, a német vezetője kiszáll, rágyújt egy Davidoffra és így szól:

- Egy havi keresetem veszett oda!

Kicsit később beesik a magyar is a Trabantjával, kiszáll, veri a fejét az aszfaltba, és iszonyatosan sír:

- Egy élet munkája! - mondja, mire az amerikai:

- Látja, ezért nem szabad drága autót venni!

24691. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:56

Az ifjú házasok megérkeznek a szállodába.

- Egész hétre szeretném kivenni a szobát. - mondja az ifjú férj.

- Magának szerencséje van, hölgyem - mondja a szállodaportás - az úr máskor mindig csak egy éjszakára szokott megszállni...

24690. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:56

A bolondokházában éjjel benyit az orvos a betegei szobájába. Látja, hogy az egyik a cipőjével fűrészeli az asztalt, a másik meg fejjel lefelé lóg a lámpáról, miközben a feje már igencsak vörös. Megkérdi a fűrészelőtől:

- Maguk mit csinálnak?

- Doktor úr, én épp az asztalt akarom ketté fűrészelni.

- És a társa?

- Ő tiszta bolond. Azt képzeli magáról, hogy villanykörte.

- Akkor miért nem szedi le onnan? Már tiszta vörös a feje!

- Hogyne, hogy sötétben kelljen dolgoznom?

:DDDDD

24689. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:55

Kovács bemegy egy női kalapkereskedésbe.

- Kérem, kalapot szeretnék venni az anyósomnak.

- Milyen feje van őnagyságának?

- Ronda.

24688. 8da56b30fc

- Hogy hívják a süket kutyát?

- ???

- Hát, jó hangosan!

24687. 8da56b30fc

Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal:

- Nem messze előttünk egy bölénycsorda van!

Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját:

- Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja?

- Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölénysz..ba!

24686. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:54

Mórickáéknál ikertestvérek születnek. Fürdetésüket csodálkozva nézi. Az egyik baba ordít, a másik szép csendben tűri, hogy mosdassák.

- Mama, szerintem ezt a halkabbikat tartsuk meg!

24685. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:53
Fiatal rendező néptáncos felesége is szerepelt a darabban. A táncoslány derékig érő haját forgatta egy jelenteben, mikor egy sajnálatos figyelmetlenség révén belezuhant a zenekari árokba. Rendező férje rémülten rohant hozzá, és bár a lány azt mondta, jól van, nem engedték, hogy felálljon (hátha belső sérülése van), és hívták a mentőket. A mentősök hamar megérkeztek és óvatosan ráemelték a lányt a hordágyra. A férj kétségbeesett aggodalommal toporgott mellettük. Egyszercsak fura dolog történt. A mentősök meg akarták emelni a hordágyat de nem bírták. Próbálták megint, de hiába. Újra és újra nekiveselkedtek, de nem bírták felemelni. Ez így ment, míg a táncoslány oda nem szólt a férjének: “Drágám, a copfomon állsz.”
24684. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:53

Kedves Isten!

A nyaralás alatt végig esett. Apa nagyon mérges volt, és olyan dolgokat mondott Rólad, amit nem szabad. Remélem, nem fogod bántani.

A barátod (nem mondom meg, ki vagyok)

:DD

24683. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:52

Két szerelmes egérke bújócskázik. Mondja a lány:

- Ha 10 percen belül megtalálsz, megfoghatod a combom. Ha 1 percen belül megtalálsz, megcsókolhatsz. Ha azonnal megtalálsz, azt csinálsz velem, amit akarsz.

Elcsöndesülnek, aztán megint mondja a lány:

- Akkor én most elbújok a sajtos doboz mögé.

24682. 8da56b30fc
2013. jan. 30. 20:51
Vidéki paraszt bácsi nézte az Othello egyik színházi feldolgozását. Jágó intrikáit figyelve nem állhatta meg, és fennhangon beszólt a nézőtérről: “Figyellek! Ge..i vagy!”
24681. kszb
2013. jan. 30. 20:48

A kórházban egy beteg székrekedéssel küszködik. Az orvos végül hashajtó alkalmazása mellett dönt, szegény beteg kap is egy hatalmas adagot. Hamarosan rá is jön a hasmenés, de már nem jut el a WC-ig. Zavarában végül úgy dönt, megszabadul a "bizonyítéktól". Becsomagolja egy lepedőbe, és kidobja a nyitott ablakon, egyenesen egy részeg fejére.

A kórház portása nagy kiabálásra figyel fel, kirohan, és azt látja, hogy a részeg harciasan dülöngél a járda közepén, nyakában a kétes tisztaságú lepedővel.

- Hát magával meg mi történt? - kérdi tőle.

- Megtámadott egy szellem, de én a szart is kivertem belőle!

24680. Poveri
2013. jan. 30. 20:29

- A férjem olyan, mint egy focilabda.

- Miért ?

- Minden vasárnap berúgva találom a kapuban.

24679. turkkati (válaszként erre: 24669. - Mirka)
2013. jan. 30. 20:16
:D :D :D
24678. kszb (válaszként erre: 24677. - D71ef05a8e)
2013. jan. 30. 19:09
:) ezért van a vicces topic-ban :)
24677. d71ef05a8e (válaszként erre: 24675. - Kszb)
2013. jan. 30. 19:07

Csak azért gondoltam, hogy kamu, mert egy fogamzásgátló tájékoztatója, de bármilyen gyógyszeré sem ilyen felépítésű, nincs benne "köszönjük, hogy a mi termékünket választotta", már csak azért sme, mert a megfelleő fajtát az orvos választja ki, nem a páciens. Meg még több mondat is volt, aminek normális formában sincs helye egy gyógyszertájékoztatóban:)

De ismétlem, nagyon aranyos, és poénos az írás:)

24676. mirka (válaszként erre: 24673. - Kszb)
2013. jan. 30. 19:00
:DD
24675. kszb (válaszként erre: 24674. - D71ef05a8e)
2013. jan. 30. 18:55

pedig az Orczy-n is azzal van kódolva a beszédük sztem :))))))))))

Amúgy a kínaiakból simán kinézem, h egy google translate által "fordított" betegtájékoztatóval adnak be kérelmet az OGYI-hoz :)

24674. d71ef05a8e (válaszként erre: 24673. - Kszb)
2013. jan. 30. 18:42
jó:) De szerintem kamu. Nem google fordítóprogrammal működnek a gyógyszer tájékoztatók, még a kínaiak sem:)
24673. kszb
2013. jan. 30. 18:34

átemelem FB-ról :)))

Na drágáim, zsebkendőt előkészíteni, mert ettől besírtok!!!

Kínai fogamzásgátló

Kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatója. Az OGYI úgy visszavágta, mint a kertajtót.

A fogalmazványt eredeti írásmódban, módosítás nélkül tesszük közzé.

„Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.

Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.

Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében.

Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy.

Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.

Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.

Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.

Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.

Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.

Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!

Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.

Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.

Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.

Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.”

24672. idl367 (válaszként erre: 24671. - 342402de6d)
2013. jan. 30. 15:01
:)
24671. 342402de6d
2013. jan. 30. 14:41

Diszkóban

- Gyere ki, beszélgessünk!

- De esik kint az eső.

- Nem baj, majd a cipőmre térdelsz!

24670. 6f257fd90e
2013. jan. 30. 14:03

- Mi az igazi bátorság?

- Ha éjjel 3-kor, a kocsmából hazaérve meglátod a feleségedet seprűvel a kezében és megkérdezet tőle: "repülsz vagy takarítasz?"

24669. mirka
2013. jan. 30. 13:59

Miért félnek az 1.B osztályban

a kis Lakatos Rodrigótól az

osztálytársai?

- Mert az apukája a 8.B-be jár.

24668. Csak18 (válaszként erre: 24665. - Mirka)
2013. jan. 30. 13:59
:DDD
24667. baybi
2013. jan. 30. 13:58

Ki az igazán bomba Nő?

Aki ha bemegy az éléskamrába,felálnak a kolbászok!

24666. 973d9d6ecf (válaszként erre: 24664. - Marcsika123)
2013. jan. 30. 13:58
Ez jó..
24665. mirka
2013. jan. 30. 13:57

Ey néger és egy fehér ember egymás mellett utaznak egy repülőn. A fehér megéhezik és elővesz egy banánt. Mire a néger

- Az mi?

- Ez egy banán!

- Ugyan, ez nem banán! Nálunk 3 kilós banánok nőnek!

Elteszi a fehér a banánt, elővesz egy narancsot. Mire a néger

- Az mi?

- Ez egy narancs!

- Ugyan, mifelénk strandlabda méretű narancsok nőnek! - dicsekszik a néger.

A fehér elővesz egy paradicsomot, mire a néger megkérdi

- Az mi?

- Ez bazdmeg? Ribizli

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook