VIBURCOL-kúp!Használtátok már?Bevált?(babáknak) (tudásbázis)
Eleinte az enyém is többször felkelt éjjel, már csak egyszer,szerintem a tiéd is éhes marad,hiába az enyém is pasi...Próbáld azt hogy a vacsit megelőző etetésnél már elkezdesz laktatót adni.Láncba kezdd etetni ne éhezzen meg annyira. Én a vacsit megelőző etetéskor tejpépet adok neki, aztán vacsira főzeléket.
Mennyi ideig erősödhetnek fel a tünetek?
A mi lányunk 8 éves és még most is kap egyet-egyet, ha látom rajta, hogy megbillenni készül az egészsége, pl. ha közeleg a takonykór, vagy hőemelkedése van.
amíg a tünetek fennállnak...
Sziasztok.
meddig lehet folyamatosan használni ezt a kúpot?
Mi nagyon szeretjük! Bevált fájdalom, nyűgösség, izgatottság esetén.
Az éjszakai 5-6 alkalommal cicizést, ez nem fogja megoldani. Az én lányom is ezt csinálta amég le nem szoktattam róla. Bizony első éjjel 2 órát üvöltött, másnap már csak 20 percet harmadik naptól végig aludta az éjszakákat. / én a másik szobában bőgtem, de erős maradtam- egyébként ő a 3. csemetém és az elsőt is így kellett leszoktatni./
Szia!
A homeopátiás szerek hatását úgy tudod lemérni, hogy először mindig rosszabbodnak a tünetek. Ez normális.
Néhány napig szedni kell, hogy lásd, használ-e.
Nem mindenkinek válik be, de ennek az oka nem a homeopátia "hibája",hanem az, hogy olyan szert kellenne szedni, amit kifejezetten neki "kevert ki" egy homeopata orvos.
Már 10-napja adom neki,de ugyanúgy felkel éjjel 5-6 alkalommal!
Ismerős....:-)Nálunk is ez volt/van. Hát...majd, ha 18 lesz nem csinálják. Vagyis nem velünk:D
Fogalmam sincs miért kel fel,szerintem csak egyszerűen cicizni akar..igazi pasi!Hamar vissza is alszik,egy kicsit szopizik csak.
A felkekésnek egyáltalán mi lehet az oka? A fiam is sokszor felkelt ennyi idősen, de aztán kinőtte. Nálunk inkább a sok inger izgatta annyira fel, hogy nem tudott éjjel pihenni. Állítólag ez a korral jár, a legtöbb baba átesik ezen. Ha ez a "gond", akkor a kúp nem sokat segít. Túl kell élni ezt az időszakot (is):-)
Én oltások után szoktam egyet "beadni" a fiamnak, lefekvés előtt. Nekünk bevált. Nem ment fel a láza és nyugtató hatása van. Fogzásra nem adtam,mert nem viseli meg, de a barátnőm rendszeresen használta és nekik is bejött. nyugodtan próbáld ki, hiszen nincs vesztenivalód, mert nincs mellékhatása.
Már egy hete nem kapok a gyógyszertárba,állítólag hiánycikk lett!
Lefekvés előtt mennyivel adjam?
Én azt hittem egyből használ...Valami lassan felszívódó anyag van benne?
Nekünk igazából fogzáskor segített sokat.
szia, nekunk is hasznalt - az elejen felerositette a fogfajast, de max 20 perc es merfoldekkel jobban volt, jot aludt a lanyom :) vesziteni valod nincs, bajt nem okozhat, mellekhatasa sincs
Egyből viszont ne várj "csodát".. El kell használni egy dobozzal mire tapasztalható eredmény.
És ez sem garantálja minden esetben, hogy drasztikusan csökken az ébredések száma, de 1 próbát megér;)
Homeopátiás kúp,nyugtató hatású.
Igen, mi használtuk. És nekünk nagyon bejött. Csak ajánlani tudom. (ára sem vészes)
Sziasztok!Van tapasztalatotok a kúppal kapcsolatban?10-hónapos kisfiam nem alszik éjjel,sokszor felkel.Védőnő javasolta.
VIBURCOL-kúp!Használtátok már?Bevált?(babáknak)
További ajánlott fórumok: