Vendégház, ház Horvátországban? tud valaki ajánlani? (beszélgetés)
köszi! tényleg jó, de ha jól látom itt több apartman van egy házon belül. Én olyat szeretnék, hogy a házban más ne legyen, nem akarom folyamatosan csitítani a gyerekeket, nehogy zavarjunk mást. Sajnos medencés pedig szóba sem jöhet, mert állandóan izgulnék melyik esik bele véletlen, még túl picik ehhez.
De köszönöm, amúgy szép és tetszik is.:)
Itt van legalul egy 80 m2-es apartman, ahogy irtad, nappali, konyha, 2 szoba. Nem tudom ez eleg-e. Bar az ara eleg borsos ...
Mi tavaly itt nyaraltunk, igaz, joval kisebb szobaban, mert csak ketten voltunk. A fonokek nagyon kedvesek, mindenben segitenek, kozvetlenek, gyerekeknek is jo jatszoteret biztosit a kert, a medence ... szoval csak ajanlani tudom, persze csak ha meg szabad ez az apartman, bar ketlem ... :$
Sziasztok! nekünk az apartman túl kicsi lenne, inkább egy kis házat bérelnénk(3 felnőtt 4gyerek, a gyerekek 10hós, 2,5 éves, 4,5éves, 6éves) valahol Horvátországban. Tud valaki ajánlani ilyen helyet? nappali+konyha+ 2 szoba lenne ideális.
A neten nézegettem, de nem találok nagyon, csak apartman van.
További ajánlott fórumok:
- Járt valaki Horvátországban?Hova érdemes menni?
- Tud valaki szállást Horvátországban?
- Tudna valaki Horvátországban egy olyan helyet, ahol szép a tengerpart, és aránylag elfogadhatóak az apartman árak? 2 felnőtt, egy gyerek.
- Áprilisban kimennénk Horvátországba pár napra autóval.Tudnátok ajánlani vmi szép és nem túl drága helyet ami közel is van?
- Tudja esetleg valaki, hogy Horvátországban pontosan Splitben a tengerparton lehet-e sátorozni legálisan?
- Tudnátok Horvátországban olyan szállodát ajánlani ami közvetlenül a parton van?