Vélemények és érzések a plátói szerelemmel kapcsolatban (beszélgetés)
"két olyan ember lelke egyesül"
Kifejtenéd????
Hogyan is egyesülnek a lelkek???
Persze hogy az, különben nem fröcsögne itt.
Ha csak ennyi kell a boldogságához, Én nem sajnálom Tőle!
És természetesen te a magas érzelmi intelligenciával rendelkezők közé tartozol :D
Az igazi szerelem nem a távoli ábrándozás, vágyakozás, hanem az életben jóban-rosszban kitartani, elfogadni a másikat a maga valójában, a hibáival együtt. Akkor is, ha épp rossz napja van, neki vagy nekünk, ha valamelyikünk beteg, ha a külső körülmények akadályoznak.
Már hogyne lennél!???
Mikor is jelenik meg a könyved????
Én meg rajtad-kvittek vagyunk:DD
Drágád meg nem vagyok:DD
Nem kell könyvet irni. A titok: érzelmi intelligencia, ami mint tudjuk emberfüggő.
Nos ha két olyan ember lelke egyesül, akiknél nagyon magasan van érzelmi intelligencia, akkor ők teljes mértékben megtudják élni azt, ami másoknak csak plátói szerelemnek tűnik.
Aztán van olyan amikor két lélek közül csak az egyiknek van magas szinten, a másiknak alacsony szinten van az érzelmi intelligenciája.
És vannak azok, ahol mindkét lélek alacsony érzelmi intelligenciával rendelkezik.
Rendszerint az utolsó két tipusba vannak azok akik egy mezei egyszerű fellángolást már szerelemnek mondanak, de a valódi szerelmet megélni nem tudják, mert nem fejlettek az érzelmi dolgaik. Csak az ösztön dominál náluk, a lélek le van nyomva.
Tudod, az ilyeneknek is ki kell élni magukat valahol, hát most találta ezt a topikot, és itt kapirgál.....
Elfér.:D
Drágám!
Én jól vagyok!
Magad miatt jobban aggódhatnál....
Tudod, Én most is nevetek.
Rajtad. ;)
Kár hogy elvesztegeti a nagy tudását! :D
Sokra, nagyon sokra vihetné....
Ettől függetlenül rajtad és Ilonán kívül mindenki másként gondolja.
Viszont legalább ketten voltatok már szerelmesek.
Írjatok könyvet, mert az átlagember ócska érzelemvilágával úgysem éli meg soha, de így legalább tájékozódunk.
Mutasd meg, hol használtam a TE TOLLAD!?????
Fogalom zavarod van, kezelhetnéd....
Sajnos rám az utolsó bekezdés volt az igaz!...évekig.
De ha nem akarom nagyon becsapni magam, akkor talán most is!:)
:DDDD
Más "tollával" nem ér:DD
A 83-ban éppen a doktornő cikkéből ollóztam ki a lényeget.
Viszont van itt, aki mindannyiunknál jobban ismeri a szerelemérzést, így ezt kizártnak tartja. :)
Sajnálom, hogy szerinted csak az elérhetetlen vágyódás a szerelem, de a beteljesült, boldog érzés nem.
Pedig jobb benne/vele élni a valóságban.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Drogos volt barát, harmonikus új kapcsolat, kettős érzések. Mit tennétek a helyemben, ennyi idősen a szívre, vagy észre hallgatnátok?
- Tiltott érzések és kapcsolatok
- Nőkkel kapcsolatos érzések