Velem van a baj, túlkomplikálok, vagy jogosan vagyok mérges és szomorú a barátom miatt? (beszélgetés)
Ez hülyeség, mármint az, hogy ha valaki már eleve nem szexel, akkor ha erőltetjük, elvesszük a kedvét. Ha nem erőltetjük, akkor is marhára nem lesz semmi, csak jó így ráfogni, hogy ha előtte sem volt semmi, de aztán valaki erőltette, hogy nesze, azért nincs, mert erőltetted.
Nem hiszem, hogy a fórumindító hibája lenne, ha a pasija egy aszexuális, ő meg nem. Az viszont hiba, hogy vele marad, mert minek, ha találhat egy csomó másikat, akik tudják őt értékelni és lesz is elég szex.
hát ha rendben lenne, akkor jobban menne.
de mivel nincs, akár tanulhat is
ami nem mukodik, minek eroltetni;
ez mar a halott macska kategorai;
inkabb tanulj, ott tobb sikerelmenyed lesz;
Vannak emberek, bár nehezen hihető, akiknek nem a szex az első és utolsó gondolatuk, és szerintem a barátod ilyen, vagy éppen ilyen szakaszban van.
Hagyjad békén, főleg ha az ember ezt erőlteti, az inkább elviszi a kedvét szextől. Te is foglalkozz a tanulással inkább!! :)
Erről már indítottál fórumot...
A fénykép alapján is...a barátod egy kölyök.
Neked egy igazi érett férfira lenne szükséged, aki lerendez alaposan! :)
Első körben én is azt gondolom, hogy inkább tanulj, érettségizz le.
Viszont ha neked ennyire hiányzik a minden és a szex, ennyire kudarcként éled meg a kapcsolatot akkor váltsál, vagy hagyj egy kis időt, szünetet magatoknak. Előbb-utóbb frusztrált leszel és ez a mindennapjaidra és az eredményeidre is kedvezőtlenül rá fogja nyomni a bélyegét. Ez a fiú nem hozzád való. Vagy nem kíván, vagy nem szerelmes beléd, vagy mindkettő.
Keress barátnőket, járj társaságba, szervezz programokat, ismerkedj. Túl fiatal vagy még ezekhez a hosszan tartó negatív élményekhez. (habár ehhez minden korosztály)
Sikeres vizsgákat kívánok.
Szerintem jobb, ha beletörődsz, hogy valószínűleg nem ő lesz az igazi! Fiatal vagy még, megismerkedhetsz másokkal. Megértem, hogy egy ennyi idős lánynak szüksége van arra is, hogy szabadidejében elmenjenek egy moziba, kirándulni, stb. Ez lenne a természetes.
Készülj fel arra is, hogy mivel fizikailag is távolabb vagytok egymástól, lehet, hogy előbb-utóbb ott fog találni a fiú valakit, ahol tanul. Már most járj nyitott szemmel! Ennél a srácnál csak jobbat találhatsz!
Az eddigi fórumaidon is,főleg az elsőn,is már többen mondtuk neked,mit kéne tenned!
Én még mindig azt mondom!
Tudom,tudom,mottód,a megjavítani mint kidobni,de el fog jönni az az idő,amikor már nem lehet megjavítani.
Meg lehet érteni téged is, de a barátodat is.
Próbáltál beszélni vele az érzéseidről, arról, hogy mire lenne igényed?
Ha nem tud több időt, enregiát szánni rád, akkor azt hiszem, legjobb megoldás, ha lefoglalod magad. Keress hobbit, új barátokat.
Készülj többet az érettségire, hogy te is bekerülj egy menő egyetemre :)))
Biztos velem van a gond...dehogy egy utolsó éves gimis leánynak a kevés sex a legnagyobb gondja....
Tudom, öreg is vagyok, meg maradi is......